Liiga: HIFK - HPK Pe 06.03.2020 klo 18:30 Vihje ja Kertoimet

Perjantaina HIFK saa vieraaksi HPK:n ja tässä ottelussa otetaan jo tiukasti yhteen pudotuspelitunnelmassa. HPK tavoittelee vielä paikkaa kuuden sakissa IFK:n kustannuksella, mutta HIFK:n tavoitteena on nousta vielä jopa KooKoon ja Ilveksen edelle. Miten matsissa käy? Kuuma perjantai-illan vääntö Nordiksella!
HIFK - HPK
Maaliskuu 06,2020
18:30

Helsingin Jäähalli, Helsinki
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.88 – 4.05 – 3.85
TV: Telia Liiga, 18.15

Liiga: HIFK – HPK, IFK lähestyy Playoff-kuntoa?

HIFK:n kausi on ollut melkoista vuoristorataa ja pettymystä, mutta tosipelit ovat nyt nurkan takana. Edellinen peli meni jälleen KalPaa vastaan erinomaisesti, onko nyt sen mahalaskun paikka? HPK on paha vastus IFK:lle, mutta pudotuspelien ollessa näin lähellä pitäisi hämeenlinnalaisten kaatua. Jos ei kaadu, niin IFK voi alkaa valmistautua runkosarjan kuudenteen sijaan

Tilastojen mukaan tasainen peli tulossa

HIFK:n pisteputki on nyt kuuden pelin mittainen, mutta neljästä viimeisimmästä HIFK – HPK -pelistä vieraat on vienyt kolme kertaa koko potin mukanaan. Hämmästyttävää on se, että 10 viimeistä peliä ei ole tuonut yhtään jatkoaikapeliä yleisön ihasteltavaksi. Olisiko tässä ruksin paikka? Maalierot ovat 29-24, joten 2,3 – 2,3 tulosveto ei varmasti ole väärä lähtökohta tähän peliin.

HPK:n viisi viimeistä peliä on tuottanut vain kaksi voittoa ja seitsemän pistettä, sekin kaipaa toki pinnoja tästä pelistä. Kerho on Liigan 7. paras vierasjengi ja maalikeskiarvot 2.50 – 2.43 sopivat tuohon 2,3 – 2,3 maalilukuihin.

Yhteenveto: HIFK – HPK

HIFK:n kapteeni Jere Sallinen nousi jo IFK:n parhaaksi maalintekijäksi edellisen ottelun kypärätempulla. Tähän otteluun voi Sallisen lisäksi laittaa huoletta maalintekijäehdokkaaksi Teemu Turusta ja Sebastian Dykiä. Tulivoimaa löytyy paljon lisääkin, mutta talonmies Pikkarainen ei jostain saa IFK-moottoria toimimaan kaikilla pytyillä.

HPK:n pistesieppo on tällä kaudella ollut Cody Kunuk. Maalipörssissä samanlaisia maalilukemia ovat takoneet Valtteri Puustinen, Jere Innala ja Markus Nenonen.

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐Jere Sallinen tekee ottelussa maalin 3.95

⭐⭐ Ensimmäinen erä päättyy tasapeliin – 2.38

⭐⭐⭐ Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia  – 2.16

Sallinen tekee taas maalin, pari vai kolme?

Taistelu kuudennesta paikasta, tekeekö HPK ihmenousun?

HIFK ja HPK taistelevat vielä molemmat kuudennesta paikasta Liigan runkosarjassa. Teoriassa HPK voi vielä kutospaikalle nousta, mutta teoriassa HIFK voi nousta vielä jopa pari pykälää. Miten on asetelmat tämän pelin jälkeen? Mielenkiintoinen peli edessä, lisäjännitystä tietty vedonlyönnillä tähänkin peliin.

Aseta vetosi