HIFK - Ilves 29.11.2017, jatkuuko IFK:n komea kotiputki? Betsaa ja voita!

HIFK on voittanut jo yhdeksän kotipeliä putkeen, yllättääkö Ilves?

Keskiviikkona Tampereen Ilves luistelee Helsingin IFK:n vieraaksi. Itse matka taitaa mennä bussilla, mutta onko Stadin jäähallin jää liian liukas kissapedoille? Ilves on rämpinyt vahvasti vieraskentillä tällä kaudella eikä tehtävä ole helppo erinomaisesti kotikaukalossa esiintyvää HIFK:ta vastaan.

Ilves on ollut suorastaa surkeassa iskussa viime ajat. Valoa tunnelin päässä antoi luonnollisesti voitto Sportista edellisessä ottelussa, mutta miten vireen siirtäisi sitten vieraskentälle ja nousussa olevaa HIFK:ta vastaan?

Ensi viikolla luvassa sitten huikea ulkoilmaottelu:

Ilveksen ainoa pelastus taitaa olla se, että IFK ottaa tähän peliin astetta löysemmän aseman ja antaa avaimet voittoon Ilvekselle. Mikäli maalilla on Atte Engren ja puolustuksesta ei putoa kotijoukkueelta enemmän pelaajia pois, ei Ilveksellä taida olla mitään saumaa voittoon. Vieraskerroin on toki komea ja sieltähän ne rahat tulee jos on tullakseen. Kyseessä olisi kuitenkin yksi tämän viikon suurimmista yllätyksistä jos Ilves täältä pisteet veisi.

Toistaako Ilves tempun?

Ja katsotaanpa sitten mitä tapahtui viimeksi. Ilves vei ottelun tämä vuoden alussa, mutta nyt taitaa viretilat olla hieman toisinpäin. Ei Ilves ole ihan parhaimmillaan ollut Stadin valoissa, mutta potentiaaliahan tässä jengissä on vaikka muille jakaa. Karri Kivi ei ole kuitenkaan saanut kaikkea mahdollista irti tästä joukkueesta ja semi-mestisjengi ei vaan ole osannut ottaa voittoja.

Ilveksen ykköskenttä ja tehopelaajat osaavat tehdä maaleja ja esimerkiksi Eemeli Suomi on takonut saman verran pisteitä kuin HIFK:n kärkikaksikko Erik Thorell ja Juhani Tyrväinen. Ilveksen ongelma on vuotava puolustus ja se voi saada ottelussa taas melkoista pyöritystä mikäli merkit yhtään paikkaansa pitävät.

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan lukemia 3-1 lukemista, parin maalin voittoa stadilaisille. Olisiko tähän vielä 4-2 ja 5-3 sitten kylkiäisiksi?

Katselusuositus Ässät – HIFK juhlamatsin minidokkarista:

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan lukemia 3-1 lukemista, parin maalin voittoa stadilaisille. Olisiko tähän vielä 4-2 ja 5-3 sitten kylkiäisiksi?

Aseta vetosi