Torstai 29.3.2018 HIFK ja JYP taas vastakkain. Millainen thrilleri nähdään tällä kertaa?

Kumpi joukkueista toipui eilisestä paremmin, se taitaa olla vahvoilla tässä pelissä. Tämä ottelusarja on kuitenkin kaikkea muuta kuin taputeltu...

HIFK – JYP klo 18:30 to 29.3.2018

Karmea trilleri eiliseltä ei voi olla vaikuttamatta tähän peliin. Puolustuspelaaminen todennäköisesti tiivistyy ja ei tässä ottelussa 12 maalia tehdä varsinaisella peliajalla. Vai tehdäänkö sittenkin? HIFK nousi sensaatiomaisesti ensimmäisen 10 minuutin jälkeen lopulta rinnalle ja ohi, punaisten fanien mielestä peli varmasti oli yksi kauden parhaista, ainakin 10 minuutin jälkeen. Otteluklippiä kehtaa näyttää junioreille, aiheena hyvänolon tunne, never give up ja muut kliseiset jääkiekkoaiheet.

Maila kypärään ja Oscarin tai vähintään Jussi-patsaan arvoinen suoritus?

Tänään kiekko tippuu taas jäähän ja tuskin on ehditty eiliseltä venyttelemään kun taas mennään. HIFK on ottelun suosikki, onhan se pelannut kotona JYPiä vastaan varsin hyvin ja parantanut ottelusarjassa tekemistään koko ajan, jos Jyväskylän ottelusta ensimmäinen 10 minuuttinen otetaan pois. Kaikki meni molemmille maalivahdeille ja taisi kenttäpelaajat olla vielä nokosilla. Harvoin pudotuspeleissä näitä näkee, ja taas nähtiin.

HIFK – JYP kertoimet ja vedonlyönti

HIFK:n kotikerroin on yli 2.00, joten vedonlyöntisivustotkaan eivät pidä tätä ottelua mitenkään selvänä juttuna. On totta että tuo peli oli yksi muiden joukossa ja saaliina siinä oli vain yksi viiva voittosarakkeeseen. Se joukkue joka eilisen pelin parhaiten pystyy sulattamaan mielistään (sori JYP-fanit), niin hoitaa tämän pelin kotiin. Kun taisto on tauonnut, katsotaan onko se HIFK joka lähtee pääsiäisen viettoon, vai onko se kenties JYP ja pelataan vielä kuuma seitsemäs peli. Tässä pudotuspelisarjassa on pelattu lähes kaikenlaisia otteluita, joten mitähän sieltä mahtaa olla vielä tulossa?

Tulosvetoon tässä ei nyt oikein uskalla mitään varmaa heittää, oletuksena toki on että ei nyt ihan sitä 12 maalia tässä matsissa tehdä, sen verran tiukempia ovat pelit olleet Helsingissä. JYPillä on tässä sarjassa vielä kovat mahdollisuudet mennä neljän parhaan joukkoon, sen verran kovissa liemissä on Euroopan mestari tällä kaudella keitetty ja liha on sitkeä. Eipä se olisi mikään ihme jos Jyväskylässä vielä lauantaina pelataan paikasta välieriin. Ja se kumpi sen matsin veisi, se olisikin sitten taas ihan uusi tarina.

Kolehmaisella tänään kuitin paikka?

HIFK:n kotikerroin on yli 2.00, joten vedonlyöntisivustotkaan eivät pidä tätä ottelua mitenkään selvänä juttuna.

Aseta vetosi