Liiga: HIFK – KalPa ti 3.3.2020 kello 18:30 Vihje ja Kertoimet

HIFK ja KalPa ottavat mittaa toisistaan Helsingissä 3.3.2020. Molemmille pisteet olisivat tarpeen, joten kummalle vedot laitetaan? Kotijoukkue on suosikki, mutta KalPa osaa olla viheliäinen vastus. Pakkohan IFK:n tämä on hoitaa?
HIFK – KalPa
Maaliskuu 03,2020
18:30

HIFK – KalPa, kotijoukkue suosikkina tiistain taistoon

HIFK ja KalPa saattavat vielä hyvinkin kohdata toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, eli sillä säälipleijarikiekalla. HIFK on pelannut alle odotusten ja on ainakin toistaiseksi Liigan sijalla 6., KalPa sen sijaan on pyristellyt hienosti kympin sakkiin ja on sijalla 9. KalPan sijoitus on mitä todennäköisimmin runkosarjassa 9.-11., joten ei sekään voi vielä ihan nuolaista pudotuspelipaikan kunniaksi. HIFK:lla on vieä jopa mahdollisuus nousta peräti kolmen joukkoon, mutta tuo vaatisi jo Lukolta, Ilvekseltä ja KooKoolta melkoisen heikkoja esityksiä jatkossa. Toki IFK voi valahtaa vielä säälipleijarijengien puolelle, jos Mikkelissä nähtyjä selänsuoristamisia nähdään edelleen.

Kuntopuntarin mukaan kotijoukkue vie

Kuntopuntarissa kuuden matsin perusteella HIFK on sijalla 3., mutta silmiinpistävää tuossa on se, että kotona se ei ole kuuteen peliin ottanut kuin kahdeksan pistettä. KalPa ei ole ottanut kuudesta viimeisestä pelistä kuin neljä pinnaa, joten se pääsee hyvistä puska-asetelmista hakemaan yllätyspisteitä Helsingistä.

KalPa onkin neljästä viimeisimmästä Helsingin pelistä napannut kolmesta voiton ja HIFK on viimeksi voittanut varsinaisella peliajalla Kalakukkolandian ylpeyden 25.10.2017. Nyt taitaa tulla jälleen se voitto?

Poimitaan otteluun seuraavat kertoimet Nordicbetiltä:

⭐ Vierasjoukkueen maalit 1. erässä, alle 0.5  – 1.79

⭐⭐ Kotijoukkue voittaa 1. erän – 2.05

⭐⭐⭐ Kotijoukkue voittaa ja ottelussa yli 5.5 maalia – 2.50

Teemu Turunen ja Ville Leskinen taas tehokkaina?

Liigan kaksi kärkipään pelaajaa kun lasketaan ottelukohtaisilla pistekeskiarvoilla. Kotiotteluissa Teemu Turunen on tehnyt 17 pelissä tehot 6+11, hieman yllättäen maaleissa menevät edelle mm. Michael Keränen 7, Jesse Saarinen 8, Sebastian Dyk 9, Otto Paajanen 9 ja Jere Sallinen 12. Eli maalintekijävetoon näitä miehiä ja pisteille Turusta ja Leskistä?

KalPan pistepörssin kärkinimet Kai Kantola ja Janne Keränen omaavat molemmat HIFK taustaa, joten onkos tässä nyt mahdollisuus taas ”omat koirat” -purevat tapahtumalle? Kantolan vieraspelisaldo 27 ottelussa on komea 10+14. Keräsellä se on 8+5 25 ottelussa. Kantolan piste tässä ottelussa on siis enemmän kuin erittäin todennäköinen.

Runkosarjan lopun matseja pelataan:

Kokeile jotain uutta sivustoa tähän matsiin?

Viimeisen vuoden aikana vedonlyöntimarkkinoille on tullut lukuisia uusia vedonlyöntisivustoja. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa Liigan runkosarjan lopun peleistä!

Aseta vetosi