Maanantai 9.4.2018 HIFK - Kärpät. Tasoittuuko sarja tänään?

HIFK on hävinnyt nyt kaksi peliä putkeen, tuleeko vielä kolmas? Jos se aikoo taistella finaalipaikasta, ei siihen olisi varaa

HIFK – Kärpät klo 18:30 maanantai 9.4.2018

Monet ovat puhuneet jo että tämä sarja on taputeltu. Pelit ovat kuitenkin vasta 1-2 Kärpille ja seuraava ottelu pelataan Helsingissä. HIFK:n olisi kuitenkin pikkupakko laittaa nyt lukemat tasoihin, sillä muuten Kärpät saa liian monta ottelupalloa, joissa se taatusti jossain onnistuu.

HIFK on ollut vaikeuksissa Kärppien pelin kanssa ja ensimmäisen ottelun ryöstö on vaihtunut kahteen peräkkäiseen tappioon. Jos oli Kevin Lankinen ensimmäisen pelin kunkku, sitä on tainut olla Veini Vehviläinen sitten kahdessa seuraavassa. Mitä juonia HIFK on punonut tähän peliin?

HIFK laittaa tasoihin vai Kärpät menee jo menojaan?

Joka tapauksessa tästä pelistä on tulossa melkoinen herkkupala kaikille lätkäjännäreille, vielä ei taida olla HIFK luovuttanut peliä Kärpille. Voitto olisi tultava ja sitä hieman jopa vedonlyöntikertoimet lupailevat. Unibet esimerkiksi antaa tähän matsiin perus pitkävetokertoimiksi 2.35 – 3.75 – 2.80, toki tuossa on Kärpille hieno kerroin sitten niille jotka Pohjoisen voimaan tässä pelissä luottavat.

HIFK – Kärpät vedonlyönti ja kertoimet

Ottelun kokoonpano on aina mielenkiintoinen juttu jännittää, nähtäväksi jää mitä tällä kertaa on luvassa. Tuleeko HIFK:lle kenties muutoksia ja laitetaanko isojätti Joe Finley kehiin pommittamaan Kärppäpelaajat pehmeiksi? Isoja odotuksia on Vili Sopaselta ja Ryan O’Connorilta, kumpikin on onnistunut 9 ottelussa keräämään vain 1+1 pinnat. Joukkueelle ei tietenkään ole väliä kuka ne maalit tekee, kunhan joku tekee.

Kärppien materiaali on laajempi ja kovempi hyökkäyspäähän ja ratkaisijoita riittää. Kärpät varmasti odottaa enemmän Charles Bertrandilta, joka on tehnyt kahdeksaan peliin 1+2 tehot. Iso kysymys on se, että pelaako Mikael Ruohomaa ja miten syvälle ihon alle Kristian Vesalainen pääsee. Ajoittain vapaapaini otteita kentällä käyttävä Vesalainen on päässyt kuin koira veräjästä näistä tempuista, kurinpitoelin taitaa olla vaipunut jo kesälomille? Ylilyöntejä on ollut myös HIFKin puolelta, aika sormien läpi katsotaan taas verrattuna runkosarjan peleihin.

Lyö vetoa kumpi voittaa, tämä sarja on joko 2-2 tai 1-3 tämän pelin jälkeen!

HIFK oli Oulussa aseeton:

Lyö vetoa kumpi voittaa, tämä sarja on joko 2-2 tai 1-3 tämän pelin jälkeen!

Aseta vetosi