HIFK - Kärpät 5.12.2017 ulkoilmaspektaakkeli, kumpi juhlii pisteiden muodossa?

Suomi 100 ja HIFK 120, onko se sitten vielä Kärpät 3p?

Helsingin Kaisaniemessä nähdään tiistaina huikea spektaakkeli kun HIFK saa tekojäälle vastaansa Oulun Kärpät. Yllättävästi Jokerit – SKA –pelissä nähtiin runsasmaalinen peli ja sitä on myös odotettavissa tästä pelistä. Sarjajohtaja Kärpät on oiva mittari nousukuntoa uhkuvalle HIFK:lle, missä joukkue menee tällä hetkellä?

Helsinki Ice Challenge järjestetään tiistaina 5.12.2017. Suomen 100-vuotisjuhlaa ja IFK:n 120 vuotista taivalta juhlistetaan hienosti keskellä Helsinkiä, toivottavasti peräti 16 000 henkilön voimin. Itse ottelussa Liigan kärkijoukkue Oulun Kärpät kohtaa jo neljänneksi nousseen Helsingin IFK:n.

Hienot on puitteet ja hienot on juhlat?

Viimeksi Helsingin IFK:n isännöimä ottelu päättyi jatkoilla voittoon Kärpistä, nähdäänkö nyt yhtä tiukka mutta runsasmaalinen ottelu? Molemmilla on varsin hyviä maalintekijöitä ja Kärpillä on riveissään Liigan kaksi valovoimaisinta tähteä, Julius Junttila ja Charles Bertrand. Molempia vesseleitä voi ainakin pistevetoon laittaa ja toki myös maalitekijäveikkaukseen ainakin Bertrandia.

Upea spektaakkeli, upea ottelu?

Joukkueet ovat varmasti ihan uuden edessä, HIFK:lla on aikaisemmista talviklassikoista ihan mukavia kokemuksia. Nyt yleisö on lähempänä kuin esimerkiksi Stadionin otteluissa joten tunnelma on tiistai-illassa taatusti aivan tapissa.

Spektaakkelin käynnistää Haloo Helsingin minikeikka kello 18:00, joten tuolloin kannatta olla jo omat betsilaput ojennuksessa. Ulkoilmaottelu sytyttää varmasti kummankin joukkueen pelaajat pelaamaan ja nyt sitä sankarin viittaa on tarjolla kummallekin joukkueelle. Joukkueilla on sarjataulukossa eroa 15 pistettä, mutta tätä ei välttämättä näy pelissä.

Jännitettävää riittää myös siinä että syntyykö ottelussa Charles Bertrandin 17 liigamaali tälle kaudelle ja tekeekö Lennart Petrell ottelussa sen 100. liigamaalinsa? Molemmat ovat todella mahdollisia.

Jokerit – SKA ottelun parhaat palat, tätä lienee odotettavissa myös tiistaina:

Jännitettävää riittää myös siinä että syntyykö ottelussa Charles Bertrandin 17 liigamaali tälle kaudelle ja tekeekö Lennart Petrell ottelussa sen 100. liigamaalinsa? Molemmat ovat todella mahdollisia.

Aseta vetosi