Torstai 5.4.2018 - HIFK - Kärpät, toinen ottelu. Onko Kärppien vuoro ryöstää?

Ensimmäinen matsi Oulussa päättyi isoon ryöstöön, käykö kärppä nyt IFK:n pesällä pahoissa aikeissa?

HIFK – Kärpät klo 18:30 torstai 5.4.2018

HIFK sai unelma-alun näihin karkeloihin Oulussa. Kärpät ei ollut jostain syystä saanut houkuteltua kotihäkkiinsä edes täyttä katsomoa ja se näkyi tunnelmassa ja kenties Kärppien pelifiiliksessä? HIFK teki paikoista tarvittavat maalit samalla kuin Kevin Lankinen seisoi päällään ja pelasti HIFK:n isommilta menetyksiltä. Kärppien voittokerroin oli tähän otteluun alempana ja oletettiin että Erik Thorellin puuttuminen olisi vienyt helsinkiläisten parhaan terän. Eihän se paras peli HIFK:lta ollut, mutta tarvittava effortti riitti nyt kärppälauman peittoamiseen.

Ylilyöntejä on tullut ainakin fanipoikaosastolla, oliko tässä jopa ”suurmedian” yritys vaikuttaa tuomareihin? Melkoisten Kärppä-lasien kautta katsottu otteluita, viheltämättä jättämisiä ja tuijotettu suoraan jäähytilastoihin. Onhan siellä ylilyöntejä, mutta… kaikki ei ole ihan näinkään.

Jatkoajan fanipurkauksen voit lukea tästä linkistä.

Kärpät on tuosta tappiosta taatusti sisuuntunut ja tulee uudella asenteella Helsinkiin. Ei olisi yllätys mikäli oululaiset tasoittaisivat sarjan ja laittaisivat ratkaisua eteenpäin. Edellisen ottelun laukaisumäärät kertovat Kärppien kovasta hallinnasta, mutta Kevin Lankinen oli päivän nimi. Paljon pitää tapahtua Veini Vehviläisen vireessä, vai olisiko kenties Jussi Rynnäksen vuoro yrittää voittoa Helsingissä? Viimeaikaiset pelit pääkaupungissa ovat olleet melkoisen tasaisia, joten olisiko tähänkin järkevää laitta betsi ruksille?

HIFK – Kärpät kertoimet ja vedonlyönti

HIFK teki jonkinmoisen yllätyksen Oulussa. JYP-sarja leipoi jengiä varmasti pudotuspelimoodiin, Kärpillä voi kestää jonkin aikaa ennen kuin se pääsee taas vauhtiin Ässien jälkeen. Oliko liikaa aikaa viime pelistä kun tuli ohipeli HIFK:ia vastaan? Onko torstain peli jo parempaa? Isoja kysymyksiä joihin Kärppien tulee löytää vastaus.

Kärpiltä maalintekijävetoon voisi laittaa Junttilaa ja Bertrandia, melkoisen vaarallisia ovat kun pääsevät hyökkäysalueelle. Kristian Vesalaisen -3 tuskin tulee tässä ottelussa toistumaan, Lasse Kukkosen -2 nyt varmaan riittää ainakin Lauri Marjamäen maajoukkuepaikkaan ja pukukoppipelaajaksi. Tulosvetoon tasaisia lukemia, oltaisiinkos 2-2, 3-3, 3-2 ja 2-3 lukemilla lähellä totuutta?

Betsaamaan pääset luonnollisesti kaikilla sivustoila ja suurin osa parhaista vedonlyöntisivustoista tarjoaa kattavan valikoiman myös livevedonlyöntiä näihin peleihin. Katso parhaat kertoimet ja betsaa livenä!

 

Näin pelataan näissä pudotuspeleissä:

1                           Ti 3.4.2018           18:30                    Kärpät – HIFK       1-4                       

2                           To 5.4.2018          18:30                    HIFK – Kärpät                                   

3                           La 7.4.2018          17:00                    Kärpät – HIFK                                   

4                           Ma 9.4.2018         18:30                    HIFK – Kärpät

5                           Ke 11.4.2018        18:30                    Kärpät – HIFK        (tarvittaessa)

6                           To 12.4.2018        18:30                    HIFK – Kärpät        (tarvittaessa)

7                           La 14.4.2018        17:00                    Kärpät – HIFK        (tarvittaessa)

Ari Vallin sai nimilätkän seinälle…

Tulosvetoon tasaisia lukemia, oltaisiinkos 2-2, 3-3, 3-2 ja 2-3 lukemilla lähellä totuutta?

Aseta vetosi