Liiga: HIFK - Pelicans keskiviikkona 6.3.2019 kello 18:30

Pelicans teki tämän kauden laukaisuennätyksen edellisessä pelissä JYPiä vastaan (86). HIFK ei saa päästää Kaani-tykkejä laukomaan noin monta kertaa tai tulee todella rumaa jälkeä. Miten matsi päättyy? Katso kertoimet tulosvetoon ja betsaa oikeaa tulosta!
Liiga: HIFK - Pelicans
Maaliskuu 06,2019
18:30

Liiga: HIFK – Pelicans, entiset HIFK-pelaajat ratkaisee?

Helsingissä otellaan Liigan pudotuspelipaikkojen osalta varsin mielenkiintoinen kamppailu, kun HIFK saa vieraaksi Lahden Pelicansin. Yleensä aika värikkäitä otteluita tarjoava joukkuepari taistelee tällä hetkellä samoista runkosarjasijoituksista, joten keskiviikkona on luvassa melkoista pudotuspelihuumaa.

Matsi näkyy poikkeuksellisesti Telia TV:n lisäksi ilmaiseksi TV5-kanavalta. Liigastudio pärähtää käyntiin kello 18:00, itse ottelu tuttuun tapaan kello 18:30! Betsit sisään ja jännittämään!

Tähän huumaan pääsee luonnollisesti mukaan vaikkapa lyömällä ottelusta vetoa, pitkävetokertoimet HIFK – Pelicans -otteluun lupailevat kotivoittoa. Pelicans puhkuu kuitenkin tällä hetkellä huimaa kevätkuntoa, joten tämän parven siipi voi kantaa tällä kaudella vaikka mihin. Juhamatti Aaltosen tulo joukkueeseen on näyttänyt olevan viimeinen mutteri tämän pelikoneen kokoamisessa.

HIFK on tällä hetkellä ehkä kauden parhaassa vireessä, mitä tulee tuloksiin. Seitsemästä pelistä kuusi voittoa ja joukkue on neljän voiton putkessa. Pelicans on kuudesta viime pelistä voittanut neljä peliä ja on kahden voiton putkessa. Maaleja Pelicans on tehnyt viimeisissä 10 pelissä melkoisella tahdilla, 47 kappaletta. Omiinkin on mennyt peräti 38 byyriä. Hifkillä nämä lukemat ovat 31-22.

Yli 4.5 maalia on saanut Nordicbetillä kertoimeksi 1.44, yli 5.5 maalia 1.91 kertoimen. Yli 6.5 maalia on sitten 2.70 ja yli 7.5 maalia on varustettu 4.20 kertoimella.

Pelicans ollut viime pelit vahva Nordiksella

Oliwer-Kaski
Historiatilastot paljastavat että Pelicans on voittanut kaksi viimeistä Nordenskiöldinkadulla pelattua ottelua, joten IFK on juhlinut viimeksi voittoa kotonaan Pelikaaneja vastaan 14.11.2017.

Vielä viime kaudella HIFK:ssa pelannut, Oliwer Kaski, on noussut Liigan parrasvaloihin tällä kaudella. Pistepörssissä pelaaja on noussut peräti sijalle 6. ja tuskin tätä pelaajaa enää ensi kaudella näissä kaukaloissa nähdään. Pistevetoon 16+30 tehot mättänyt Oliwer Kaski, myös Jesse Saarinen 12+34 tehoilla on potentiaalinen pinnanikkari. Hynek Zohorna on ollut loukkaantuneena, mutta lähenee koko ajan pelikuntoa. Pelaako jo peräti keskiviikkona?

Tyrväisten veljesten kohtaaminen lämmittää aina, samoin Pelicansissa on HIFK taustaisia pelureita muitakin. Nuhamatti Aaltonen kävi kurvailemassa aikaisemmilla kausilla Stadin punaisissa, myös Mikko Kousa on pelannut aikaisemmin HIFK:ssa ja joidenkin tietojen mukaan siirtyisi ensi kaudella HIFK:n väreihin. Miihkaili Teppo pelasi myös vielä viime kaudella HIFK:ssa, joten mielenkiintoinen peli tulossa.

Sijoilla 4. ja 5. olevat joukkueet pelaavat lähinnä Liigan nelospaikasta ja tässä on iso, kuuden pinnan peli kyseessä. HIFK:n ylivoima on kotona ollut surkeaa mutta alivoima melkein Liigan parasta, Pelicansin alivoima vieraissa on heikompaa keskitasoa, ylivoimalla Pelsut koputtelee kärkisijoja. Melkoisen tasaisista lähtökohdista peliin, nyt HIFK saa kunnon puntarin vireelleen, samoin Pelicans pääsee Ville Niemisen johdolla ottamaan pientä varaslähtöä pudotuspeleihin.

Kauden isoimmat laukaisumäärät – ja vielä varsinaisella peliajalla:

Pelicans vienyt pari edellistä kohtaamista Stadissa...

...mutta miten mahtaa käydä nyt? Molemmilta on viime peleissä nähty erinomaisia, jopa kauden parhaita otteita. Tässä oiva pelimainos tulevia pudotuspelejä ajatelleen, tässähän voi olla jopa tulevien pudotuspelien ensimmäisen kierroksen pudotuspelipari!

Aseta vetosi