Liiga: Ilves – SaiPa la 16.3. ja SaiPa - Ilves su 17.3.2019 kello 17:00

Lauantaina ja sunnuntaina käydään melkoiset taistelut Liigan varsinaisista pudotuspelipaikoista. Ilves ja SaiPa ottavat yhteen ensin Tampereella ja heti perään sunnuntaina Lappeenrannassa. Miten peleissä käy? Betsaa ja voita!
Liiga: Ilves – SaiPa ja SaiPa - Ilves
Maaliskuu 16,2019
17:00

Ilves – SaiPa, kumman kasetti kestää kelausta?

Ilves ja SaiPa valikoituivat toisen Minipleijariparin joukkuepareiksi. Jommankumman peli päättyy kahden tappion jälkeen, mutta kyllähän tämä melkoisen tasaiselta parilta näyttää näin etukäteen. Karri Kivi ja Ilves vastaan Tero Lehterä ja SaiPa. Parhaimmillaan kauden aikana jopa maagisia otteita näyttäneet joukkueet vastakkain. Syksyhän oli perinteisesti molemmilta taas tiukkaa puserrusta, mutta niin vain joukkueet löytyvät sieltä sääleistä – kuten moni etukäteen ajattelikin.

Ilveksellä on paljon nuoria pelaajia jotka ovat todella lyöneet läpi tällä kaudella. Samaa voi sanoa myös SaiPasta. Jatkopaikan toki soisi molemmille, mutta kahdella voitolla se menee jommallekummalle. Vastaan tulee sitten ensi perjantaista alkaen joko Kärpät tai Tappara, riippuen ihan miten JYP – Lukko pari päättyy, kumpi siitä menee jatkoon.

Joukkueet pelaavat siis kaksi ottelua lauantaina ja sunnuntaina ja jos näissä otteluissa ei löydy kahta voittoa samalta joukkueelta, pelataan vielä tiistaina se ratkaiseva ottelu. Tässä ottelusarjassa se tietäisi sitä, että pelattaisiin kolmas ottelu vielä Tampereella.

Pitkävetokertoimet Ilvekselle, mutta yllättääkö SaiPa?

Pitkävetokertoimet tähän ensimmäiseen otteluun ovat 2.02 – 4.00 – 3.25 Unibetillä, mutta SaiPa on valmis yllätyksiin. SaiPa on tilastojen mukaan viihtynyt Tampereella oikein mukavasti viime aikoina, mutta pidetään sitten mielessä että tilastot ovat tilastoja ja nyt alkaa ne pudotuspelit. Jompikumpi joukkueista lähtee taatusti hieman väsyneenä Liigan kärkipään jengejä haastamaan – sehän tässä on se lopputulos todennäköisesti.

Maalivahtipeli nousee pudotuspeleissä arvoon arvaamattomaan. Puolustuksen tulee olla myös kunnossa, ei yksi mies voi pelastaa kaikkia. Runkosarjassa Ilveksen ylivoima toimi kotona prosentilla 16.81 ja oli Liigan 11. Siihen on saatava parannus pudotuspeleihin. Alivoima oli koko Liigan 14. heikoin, 75,25%. SaiPan alivoima oli puolestaan Liigan 11. parasta vieraissa 78.51 ja ylivoima 10. parasta. Ei näillä hirveitä eroja ole, mutta maalivahtipeli ja erikoistilanteet näyttelevät pudotuspeleissä todella suurta roolia. Montako ylivoimamaalia tässä ottelussa tehdään? Lyö vetoa!

Toinen ottelu sitten heti perään sunnuntaina, kumman tankissa riittää laadukasta polttoainetta sunnuntaille? Jos ottelusarja ei vielä ratkea, pelataan tiistaina Tampereella.

SaiPalle hyviä uutisia minipleijareihin…

IPA vastaan SA-IPA - oluen ystävät innoissaan!

Kaksi ipaa vastakkain, kumman muki kuohuu tässä paremmin? Ilves lähtee suosikkina tarpomaan kohti varsinaisia pudotuspelejä, mutta SaiPalla on omat mahdollisuutensa. Katso kertoimet peliin ja betsaa! Muista myös heti seuraavat matsit sunnuntaina - joko sarja ratkeaa?

Aseta vetosi