Liiga: Ilves - SaiPa ja Lukko - JYP tiistaina 19.3.2019 kello 18:30

Tiistai on toivoa täynnä vielä kaikilla neljällä joukkueella. Kahden jengin taru tältä kaudelta päättyy tähän ja kahdella se jatkuu Kärppiä ja Tapparaa vastaan. Miten merkit laitetaan näissä peleissä, nähdäänkö molemmissa jatkoaika? Minipleijareiden minifinaalit tiistaina!
Liiga: Ilves - SaiPa ja Lukko - JYP
Maaliskuu 19,2019
18:30

Minipudotuspelit: Ilves – SaiPa ja Lukko – JYP tiistaina 19.3.2019 kello 18:30

Ja näinhän siinä kävi, että molemmissa ottelusarjoissa pelataan ne kolmannet pelit. Varmaa on ainoastaan se, että yksi näistä otteluparin joukkueista jatkaa. Jos Lukko on jatkossa, kohtaa se Tapparan ja jos JYP on jatkossa, sille tulee vastaan Kärpät. Ilves – SaiPa kaksikon voittajan jatkovastustaja on täysin kiinni siitä kumpi em. jengeistä menee jatkoon, luonnollisesti Lukon jatkaessa tämän peliparin voittaja kohtaa Kärpät ja JYPin voittaessa jatkaja kohtaa Tapparan.

Ilves – SaiPa ti 19.3.2019 kello 18:30

Nämä kaksi joukkuetta ovat pelanneet kaksi äärettömän tasaista ottelua tuloksellisesti. 2-2 lukemiin on päättyneet sekä Tampereen että Lappeenrannan ottelut. Kertoimet sille että taas päädyttäisiin tasapeliin ovat ihan hyvät, 4.00 Unibet kertoimella tuota kannattaa hahmotella lapulle. Samoin kuin 2-2 tulosveto on syytä pistää lapandeerukselle ettei sitten ala jälkikäteen harmittamaan. Ei kahta ilman kolmatta, niinhän sitä sanotaan?

Mutta kumpi mahtaa voittaa ottelun? Kyllähän tämä tilanne on verrattavissa ihan kahteen pokerikäteen, Ilveksellä on AA ja SaiPalla KK. Molemmilla on mahdollisuudet saada jo pöytäkorteista parempi hanska aikaiseksi. Ilveksellä on pieni etulyönti ja ensimmäisessä erässä voi tulla se A jo pöytään, mutta meneekö SaiPa sittenkin ohi värin vedolla? Aikamoista vääntöä tullaan näkemään tässä kahden tasaisen joukkueen pelissä. Kummalla se kupoli kestää?

Veikkaus otteluun: No pakkohan se on tähän heittää se 2-2 tuloveto lapulle, mutta sitten se voittaja? IPA:han se on, mutta onko se IPA vai saIPA? Heitetään vaikka noppaa.

Lukko – JYP ti 19.3.2019 kello 18:30

Lukon ja JYPin kaksi peliä erosivat aika paljon Ilveksen ja SaiPan pelistä. Siinä missä Ilves ja SaiPa pelasivat tasaisia pelejä tuloksellisesti, on Lukon ja JYPin peleissä nähty isoja maalieroja. No toki siellä on tehty maaleja tyhjäänkin maaliin, mutta ero Rauman ja Jyväskylän pelillä oli todella iso. Huhujen mukaan Valmentaja-Risto on huutanut joukkueen bussissa paluumatkalla Dufva punaisena joukkueelle ja herätellyt JYP-pelaajia pelaamaan. JYPin pappaosasto olikin kotona selvästi liukkaammalla jalalla liikenteessä ja voitto oli ansaittu.

Tässä voidaankin nyt kysyä sitä, että kestääkö Lukon pelaajien sipuli painetta? Nuoret pelaajat ovat nyt kovassa paikassa, paineita on ja tästä olisi mentävä jatkoon. Käänsikö Risto Dufva nyt JYP-traktorin myötätuuleen ja Lukko jäätyi Jyväskylän Hurrikaanin puhuroidessa? Laantuuko Huurikaani lempeäksi Föön-tuuleksi vai mitä tässä tapahtuu? Kertoimet ovat Lukolle, mutta onhan tässä tietyt jutut puhumassa JYP-voiton puolesta.

Käy betsaamassa kuumia minipleijaripelejä, nyt on tiistai taas toivoa täynnä. Kenen pelit päättyvät pettymykseen, kenellä pelit jatkuvat ainakin seuraavaan sarjaan?

Veikkaus otteluun: Valtikka on JYPillä edellisen pelin voitolla, kotietu ja kertoimet Lukolla. Nouseeko nuori Lukko vielä kapinaan JYP-pappoja vastaan? Tasainen peli, joten 3-3 lukemista lähdetään liikkeelle?

Nyt ei saa enää olla tyhjiä penkkejä – kannustusta tarvitaan!

Sankarinviittaa tarjolla!

Kenestä leivotaan Hakametsän Bätmän ja Äijänsuon Supermies? Nyt olisi todellista sankarin viittaa tarjolla. Jos tässä vaiheessa kautta putoaa laulukuoroon, on kausi ollut floppi, jatkopeleillä tuota voi vielä lieventää isosti ja kaikki on auki. Laitahan vedot kehiin ja katso miten hyvin maalintekijät osuvat tässä pelissä. Kenellä pysyy maila kädessä ratkaisun hetkillä?

Aseta vetosi