Liiga: Jukurit - Tappara pe 29.11.2019 Klo 18:30

Mikkelin Jukurit isännöi perjantaina Tapparaa kotikentällään. Nappaako Jukurit voiton Tappara-laina Patrik Puistolan johdolla?
Mikkeli vs. Tappara
Marraskuu 29,2019
18:30

Jukurit vedonlyönti vihje

Liiga: Jukurit vs. Tappara, kuuma perjantai luvassa?

Liigan sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 10. majaileva Mikkelin Jukurit isännöivät tänään Ikioma Areenalla Tampereen Tapparaa. Jäätävän hyvän alkukauden pelannut Tappara on osoittanut kuolevaisuutensa marraskuussa kun kuukauden seitsemän Liiga-ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa ja kolme tappiota. Jukurit lyövät pöytään samat tilastot ja mikkeliläiset ovat itseasiassa otteluun lähdettäessä kahden ottelun voittoputkessa ja viiden ottelun kuntopuntarissa kotijoukkue pieksee porkkanapöksyt parilla pisteellä.

Vedonlyönti: Jukurit – Tappara

Tappara on kuitenkin loistavan kokoonpanonsa ja alkukauden näyttöjen perusteella Pitkävetokertoimien valossa ottelun ennakkosuosikki. Tappara on voittanut peräti yksitoista edellistä otteluaan Jukureita vastaan, joten kirvesrinnoilla on henkinen yliote kotijoukkueesta. Viisi kuudesta edellisestä kamppailusta on ollut yli 5.5 maalin pelejä. Jukureiden viime otteluiden valopilkku on ollut Tapparasta lainattu Patrik Puistola joka on tehtaillut ensimmäiseen viiteen lainapeliin tehot 3 +2. Pureeko oma koira Ikioma Arenaalla?

Alla parhaat kerroin poiminnat:

CasinoWinner: Vierasvoitto – 1.95

LeoVegas: Yli 5.5 maalia – 2.48

Unibet:  P. Puistola tekee maalin – 5.60

Onko Puistolan tähdet kohdillaan?

Jos jääkiekkojumalat ovat tilanteen tasalla niin Patrik Puistola tekee tänään maalin entistä seuraansa vastaan.

Aseta vetosi