Keskiviikko 21.3.2018. Jyväskylässä JYP kurittaa HIFK:ta isännän ottein?

Jyväskylä on IFK:lle paha paikka ja kun JYPin ei tarvitse tässä sarjassa kuin voittaa ne kotipelit, niin eikös tämä ole aika selvää kauraa?

JYP – HIFK klo 18:30 ke 21.3.2018

Ennakkoon kaikkein tasaisimmaksi povattu vääntö alkaa Jyväskylässä JYPin ja HIFK:n välillä. Meneekö peräti seitsemään matsiin vai ratkooko JYP tämän neljässä? CHL -mestarilla on alla kovia pelejä tältä kaudelta jo aika monta ja tätä kokemusta se pääsee hyödyntämään näissä peleissä.

Jyväskylä on IFK:lle melkoinen kauhukauppa, viimeksi stadilaiset ovat täällä voittaneet melkein pari vuotta sitten varsinaisella peliajalla. Melkoisen määrän käärmekeittoa saakin Ari-Pekka Selin syöttää pelaajille jos HIFK tästä heti ensimmäisestä pelistä kairaisi yllätysvoiton. JYPin ei tietenkään tarvitse voittaa kuin omat kotipelit, joten HIFK ei mene jatkoon ilman voittoa Jyväskylästä, se vaan on se fakta. Toki se olisi hyvä napata jo tässä ensimmäisessä pelissä, mutta kertoimet puoltavat JYPin voittoa.

Salmisen perheessä jo nakkikattila tulilla?

[tweet shortcode=”tweet”]

Ottaako JYP tuplan? Sitä varmasti monet vedonlyöjät kuiskivat ennen pudotuspelien varsinaista avausta. JYP ei kuitenkaan kuulu ehkä finaalisuosikkeihin, sillä TPS:ää ja Kärppiä Tapparan ohella sinne ollaan eniten viemässä. JYP voi kuitenkin yllättää kaikki ja raivata tiensä finaaleihin. Mutta ensin pitää kaataa HIFK neljä kertaa.

JYP – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Matsiin löytyy taas paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia. Mitä tekee ex-hifkiläinen, Juuso Puustinen? Peli on sujunut lähes koko kauden erinomaisesti ja HIFK-kaudet ovat vain karu muisto. Puustisestakin on otettu nyt kaikki irti ja varmasti haluaa niitata entisen seuransa parilla maalilla per peli kanveesiin.

JYPillä on useita potentiaalisia onnistujia ja maalintekijäveikkaukseen voi laittaa puoli joukkuetta. HIFK:n maalivahtikaksikko on kuitenkin niin laadukas, että tuskin tässä nyt mitään rökäletappiota nähdä. JYPin maalivahtikaksikko on tällä kaudella jo kannukset ansainnut ja mahdollisuudet ovat vaikka mihin. Päivän kuntohan tässä voittajan ratkaisee taas tänäänkin ja betsaajien mielessä on vahvasti JYP-voitto. Sille saakin kertoimen 2.00 melkein joka kipakilla, joten sieltä tuplausrahat hanskaan jos uskot että JYP selvittää pudotuspeliavauksensa kunnialla. Ja miksei selvittäisi?

Nähdäänkö näin monta maalia? Mallia viime kevään pronssipelistä?

[youtube shortcode=”youtube”]

Sille saakin kertoimen 2.00 melkein joka kipakilla, joten sieltä tuplausrahat hanskaan jos uskot että JYP selvittää pudotuspeliavauksensa kunnialla. Ja miksei selvittäisi?

Aseta vetosi