Liiga: JYP - Kärpät perjantaina 8.3.2019 kello 18:30

Perjantai-illan kiekko huumaa tarjoilee tänään viimeisessä pudotuspelipaikassa roikkuva Jyväskylän JYP sekä runkosarjan voiton jo hyvissä ajoin varmistanut Oulun Kärpät. Kumpi vie kello 18.30 alkavan ottelun? Lue otteluennakko ja lyö vetoa!
Liiga: JYP - Kärpät
Maaliskuu 08,2019
18:30

Liiga: JYP- Kärpät, Kärppien focus jo pudotuspeleissä?

Kärpät on tällä hetkellä Liigan suurin mestarisuosikki. Joukkue on pelannut suvereenisti koko kauden ja ero sarjataulukossa toisena olevaan Tapparaan on jo 25 pistettä. Ei ole siis mitään epäselvyyttä mikä joukkue on ollut vahvin runkosarjassa. Kärppien meno ei ole juurikaan hidastunut kevättä kohti mennessä, vaikka suoraan sanottuna löysäilyyn olisi varaa. Pienpedot ovat voittaneet edellisestä 10 ottelusta kahdeksan ja joukkue on koko Liigan kymmenen ottelun kuntopuntarin ykkönen. On kuitenkin pantava merkille, että nämä kaksi edellä mainittua tappiota ovat melko yllättäviä. Ensin joukkue hävisi vieraissa Rauman Lukolle peräti 8 – 1 lukemin ja sitten tuli myöhemmin pataan Liigan häntäpään joukkue KooKoo:lta vieraissa. Olisiko joukkueella sittenkin hieman vaikeuksia asennoitua heille itselleen täysin merkitsemättömiin vieraisotteluihin? Tässä voi kiehua viikonlopun alkajaisiksi JYP:n voiton ainekset.

JYP:n voitto varsinaisella peliajalla on saanut Nordicbetillä kertoimeksi 3.05 ja voitto jatkoaika sekä voittolaukauskilpailu huomioon ottaen kertoimen 2.26.

Risto Dufvan reunion ilta

JYP aloitti kuluvan kauden todella huonosti ja pisteiden kerääminen näytti olevan joukkueelle ylitsepääsemättömän vaikeaa. Joukkueen peli-ilme koki kuitenkin kerta heitolla ison muutoksen, kun päävalmentaja meni vaihtoon ja kaupunkiin palasi vanha sheriffi Risto Dufva. Ei ole kuitenkaan Dufvasta ollut täydelliseksi sateentekijäksi ja JYP taiteilee tällä hetkellä hiuskarvan varassa (8 pistettä eroa perässä tulevaan Vaasan Sporttiin) viimeisellä säälipleijaripaikalla sijalla 10. JYP on kerännyt tällä kaudella 57. pelaamassaan ottelussa 80 pistettä. Joukkueen koko kauden maaliero on – 2 ja kymmenestä edellisestä ottelusta traktorijengille on irronnut viisi voittoa. Joukkue on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa, kun se on hävinnyt edellisen viikon sisään lukemin 7 – 2 Pelicansille sekä lukemin 3 – 2 Kalpalle. Kirjataanko tänään tilille yksi tappio lisää vai nappaako JYP arvokkaan päänahan?

Jäällä vieraileva vuoden 2009 mestarijoukkue tuo tarvittavan lisäboostin kotijoukkueelle?

Joukkueet pelaavat vähämaalisia

JYP:n otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin vain 4.6 maalia kun Kärppien vastaava luku on tasan 5.00. Näiden odototusten valossa alle 5.5 maalin ottelu ei tunnu mahdottomalta ajatukselta. NordicBet tarjoaa tällä kohteelle kertoimen 1.49

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä