Perjantai 23.3.2018 KalPa - Tappara. Laittaako KalPa tappioputken poikki?

Ensimmäinen peli oli varsin viihdyttävä vääntö, tuskin tästä tylsempää tulee? Jatkaako Tappara KalPan tappioputkea?

KalPa – Tappara 23.3. klo 18:30

KalPa on makustellut tappion karvasta kalkkia Tapparaa vastaan aina viime kevään finaalipeleistä alkaen. KalPa on hävinnyt peräti 9 peräkkäistä peliä Tapparaa vastaan tavalla tai toisella. Kyllähän se on koko ajan lähempänä se päivä jolloin KalPa Tapparan taas voittaa, mutta tapahtuuko se tänä keväänä tai edes tämän vuoden puolella, sitä ei voi tietää.

Millainen show nähdään?

Tappara pelasi melkoinen käsijarru päällä ainakin ensimmäisen ottelu ja KalPa pääsi pari kertaa jopa johtoon. KalPan tumma minuutin jakso toisen erän puolivälin jälkeen tiesi sitä, että Tappara karkasi jatkoon ja piti myös sen. Tunteet leimahtivat liekkeihin vasta summerin soitua ottelun jälkeen, kalpalaisen aivopieru vedosta summerin jälkeen eskaloitui varsin nopeasti joukkokähinään. Oman munattomuutensa ainakin torstaina iltapäivään mennessä oli osoittanut taas kurinpitoelimen munattomuuden, isoimmat tappelijat hyppäsivät summerin jälkeen vaihtoaitiosta tappelemaan. No, eikai se niin justiinsa ole…

KalPa – Tappara kertoimet ja vedonlyönti

Yhdeksän tappiota putkeen ja Sebastian Repon puolilikainen peli pääsivät pahasta KalPan pelaajien ihon alle. Samaan lauluun yhtyi myös Sami Kapanen, joka avautui kummalliseen tapaan haastatteluissa. No, tunteet olivat varmasti pinnassa.

Ottelun kertoimet ovat varsin tasaiset, Nordicbet nostaa Tapparan lievästi suosikiksi, Unibet jakaa otteluun tasaiset kertoimet. Tässä matsissa on potentiaalia päätyä sinne jatkoajalle ja sitä voidaan myös pelata pitkään. Joukkueiden pelit ovat olleet suhteellisen vähämaalisia ja baltiarallaa maalin pelejä suuntaan jos toiseen. Ja nyt viime aikoina siis Tapparalle.

Useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat otteluun kattavasti maalintekijävetoja ja pistevetoja, mutta mikäli tästä muodostuu taas se vähämaalinen vääntö, ei sinne osastolle kannata ihan kaameita kasoja kuskata niitä pelimerkkejä. Ensimmäisessä ottelussa tehtiin viisi maalia, oletus voisi olla jopa vähemmän tässä matsissa. Denis Godlalla ei ollut ensimmäisessä pelissä God-mode päällä joten olisiko se Hovisen vuoro pelata tässä matsissa koko peli?

Edellisen pelin parhaat palat -kooste

Ensimmäisessä ottelussa tehtiin viisi maalia, oletus voisi olla jopa vähemmän tässä matsissa. Denis Godlalla ei ollut ensimmäisessä pelissä God-mode päällä joten olisiko se Hovisen vuoro pelata tässä matsissa koko peli?

Aseta vetosi