Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa!

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Kärpät – HIFK klo 17:00 lauantai 14.4.2018

Game 7. Näinhän se sitten meni. Kärpillä oli omat paikkansa kuutospelissä ratkaista koko ottelu, mutta jälleen heikko viimeistelytaito Helsingissä antoi avaimet IFK:lle. Nyt tarjolla on ratkaisun paikka jälleen kotihallissa ja tässä ottelussa se päättyy. Vedonlyöjät pohtivat tällä hetkellä onko peli jälleen tasapeli vai ihan jotain muuta? Tässä sarjassa kun kolme kertaa on jo haettu ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen.

Edellinen peli Kärppien hallintaa, mutta maalintekopeli. Kumpi tekee maalit Oulussa?

Kertoimet ottelussa ovat vahvasti Kärpille ja taas pitää laittaa paineita kotijoukkueelle. Olisihan se sensaatio jos runkosarjan ylivoimainen voittaja ei IFK:ta selvittäisi tässä pelissä ja etenisi finaaliin. Paineet ovat ottelussa Kärpillä ja neljästä mahdollisesta lopputuloksesta on nyt Oulussa tässä sarjassa nähty kolme neljästä. Nähdäänkö se neljäs? Se tietäisi HIFK:n voittoa jatkoajalla…

Henkien taistelu on joka tapauksessa kyseessä ja kumpikin joukkue on omalta osaltaan tehnyt tästä mainion sarjan. Oli jatkaja kumpi tahansa, saappaat jalassa jompikumpi tästä kaatuu.

Kärpät – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Pitkävetokerroin otteluun on Unibetillä 2.10 – 3.85 – 3.15. Maalintekijävetoon voi laittaa taas molemmilta useamman pelaajan, kannattaa muistaa että Charles Bertrand sai nyt oman Korkeasaaren ja Ähtärin Pandatalon pois harteiltaan, maali lämmitti varmasti. Kummallakin jengillä on varmasti pelaajilla jo kolhuja ja muita vammoja joiden takia tehoja ei vaan synny. Tässä pelissä ratkaisija voi ollakin kärkipelaajien takaa tuleva peluri ja rouhija.

Melkoinen henkien taistelu tulee olemaan, mutta jos Helsingin pelin tapahtumista jotain voisi päätellä, on Kärpät tässä ottelussa niskan päällä. HIFK koutsi Ari-Pekka Selin myönsi että joukkue oli kolmannessa erässä ”kusessa”, mutta näin nämä matsit vaan joskus menevät. Kumpi on kusessa lauantaina, se jää nähtäväksi.

Tästä osviittaa tulosvetoon, kumpikaan ei ole neljää maalia enemmän tehnyt varsinaisella peliajalla ja vain kerran on toinen joukkue jäänyt kokonaan nollille. Maksimissaan on tehty se kuusi maalia varsinaisella peliajalla ja vähintään pari maalia on nähty pelissä. Iso on toki edelleen haarukka, mutta olisikos se tähän matsiin sitten lukemia 2,3,4 – 1,2,3. Eipä olisi ihme että taas mentäisiin jatkoille.

Pitkävetokerroin otteluun on Unibetillä 2.10 – 3.85 – 3.15.

Aseta vetosi