Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki Kärpät jo katkaisupaikan torstaille?

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Kärpät – HIFK klo 18:30 keskiviikko 11.4.2018

Kärppien ja HIFK:n välinen sarja on nousemassa juuri niin eeppiselle tasolle kuin mitä siltä odotettiinkin. Otteluvoitot 2-2 ja pelit keskiviikkona ja torstaina. Ylilyöntien vaara on melkoinen kun taistellaan paikassa auringossa. Ottelu näytetään jälleen kaikelle kansalle JIM-kanavan kautta, joten 18:00 alkaen väijymään liigastudiota ja huippumatsia.

Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat, vai miten se lastenlaulu meneekään?

Ottelun alla HIFK hämmensi hieman tuomarilinjaa ja vei Jani Hakanpään päähän osuneen taklauksen kurinpitovaliokuntaan. Nyt punnitaan se, miten sokeita tuomarit ja jopa otteluvalvojakin oli ottelussa, heidän mielestään tilanteessa ei ollut mitään. No, videoita katsomalla löytyy kaikennäköistä, saapa nähdä onko joku twitterniilo kaivanut jostain Kärppien vaihtopenkin ilveilyt, näistähän on pelikieltoa paukkunut ennenkin. Vai onko joku löytänyt kenties jonkun poikittaisen mailan pelin tiimellyksestä, josta voisi saada pelikieltoa?

Ammattilaiset pelaa, mutta amatöörit tuomitsee. Jos näihin ei runkosarjan tapaan (case Tyrväinen) puututa kovalla kädellä, niin se on suora signaali että jäällä saa sitten tehdä ihan mitä tahansa, se jälki ei sitten tule olemaan mitenkään kivaa. Miten mahdollinen pelikielto tai sen puuttuminen vaikuttaa tähän ottelusarjaan? Kärpät on edelleen runkosarjan voittajana se isoin suosikki viemään tämän ottelun ja koko ottelusarjan.

Kärpät – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Kärpät on siis suosikki ja pitkävetokertoimissa se vetää sen pidemmän korren pienemmällä kertoimella. Kärpät on kuitenkin tämän ottelusarjan kaikissa otteluissa se suosikki, sen verran painaa se runkosarjan voitto siellä taustalla. Tulosvetoon tähän peliin voisi laittaa sen 1,3,5 – 2,4 kombon ja jätetään tulos vielä auki. Näin on pelattu ja pelataan tässä pudotuspelisarjassa:

1                           Ti 3.4.2018           18:30                    Kärpät – HIFK       1-4                       

2                           To 5.4.2018          18:30                    HIFK – Kärpät       3-4 ja                   

3                           La 7.4.2018          17:00                    Kärpät – HIFK       3-0                       

4                           Ma 9.4.2018         18:30                    HIFK – Kärpät       4-1

5                           Ke 11.4.2018        18:30                    Kärpät – HIFK                                   

6                           To 12.4.2018        18:30                    HIFK – Kärpät                                   

7                           La 14.4.2018        17:00                    Kärpät – HIFK       (tarvittaessa)      

 

Tänään tulee muuten kuluneeksi 20 vuotta vuoden 1998 HIFK:n mestaruusmaalista, tuolloin Olli Jokinen nousi isoksi sankariksi. Sankarinviittaa on näin ottelun alla tarjolla vaikka kenelle, ottaako sen joku kotijoukkueesta vai kenties vierailta? Veikkauksia?

Tulosvetoon tähän peliin voisi laittaa sen 1,3,5 – 2,4 kombon ja jätetään tulos vielä auki.

Aseta vetosi