Liiga: Kärpät - HPK klo 18:30 tiistaina 25.9.2018

Kärpillä kausi alkanut yskien, mutta sehän tiedetään että Kärpät parantaa koko kauden ajan. Joko nyt tulee se ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla?
kärpät hpk liiga Veikkaussivut
Liiga: Kärpät - HPK
Syyskuu 25,2018
18:30

Liiga: Kärpät – HPK klo 18:30 tiistaina 25.9.2018

Hallitseva Suomen mestari Oulun Kärpät on aloittanut pelit perin tahmaisesti. Kun neljä kierrosta on takana, ei joukkue ole voittanut vielä yhtään peliä varsinaisella peliajalla. Kärppien lisäksi vain Ässät ja Lukko ovat vielä ilman voittoja varsinaisella peliajalla. HPK sen sijaan on kerännyt neljässä pelissä kaikki mahdolliset tulokset, voiton, voiton jatkoilla, tappion ja tappion jatkoilla.

Kummankin maalinteko on tökkinyt kauden neljässä ensimmäisessä pelissä, HPK on saanut aikaan 9 maalia ja Kärpät kahdeksan. Tosin päästettyjä maaleja ei ole paljon, Kärpillä koko Liigan vähiten eli 8. HPK:lla lukema on 11 ja näistä 6 tuli edellisessä ottelussa HIFK:ta vastaan. Kunhan vaan maalihanat saadaan auki niin kummallakaan mitään hätää ole.

Kupari ei taida pelata tässä ottelussa?

[tweet shortcode=”tweet”]

Aukeaako ne hanat sitten tässä ottelussa? Kärppien pistenikkarit ovat olleen melkoisissa jäissä alkukierrokset, vähintään kaksi pistettä on vasta viidellä pelaajalla. Mika Pyörälä 2+1, Aleksi Heponiemi 1+2, Nicklas Lasu 2+0 ja Jasper Lindsten 0+2 ja samoilla tehoilla Rasmus Kupari. Ville Leskisen koneiden käynnistymistä odotellaan, neljään peliin 0+1 on melko vaatimatonta kauraa pelaajalta jonka odotettiin kolisuttavan koko Liigan pistepörssin voittorautoja. No, vielä on toki aikaa. Shaun Heska on pelannut vasta pari peliä, näissä 0+0 tuskin tyydyttää pelaajaa itseään. Kenestä nousee Kärppien sankari tässä pelissä?

Kärpät – HPK ennakko

HPK pelannut ehkä odotetusti neljä ensimmäistä peliä, yllätysvalmis joukkue on liikkunut hyvin ja saalistanut jopa sen voitonkin jo pariin otteeseen. Kärppien alkukausi on ollut pettymys, mutta kyllähän se vikkelä eläin on sieltä kolosta ulos tulossa ja siitä saatetaan nähdä viitteitä jo tässä ottelussa. Ei Kärpät voi yksinkertaisesti tätä ottelua enää hävitä, vai voiko?

Ehkä näemme jopa kokoonpanomuutoksia, sen verran aneemista oli maalinteko Saipaa vastaan. No Saipahan sen pelin vei hieman yllättäen 1-0, nähdäänkö tässä Kerhon yllätys ja peli jatkoille? Ja siellä voi sitten kolikonheitossa tapahtua oikeastaan ihan mitä tahansa.

Näin oteltiin tämän vuoden alussa:

[youtube shortcode=”youtube”]

Miten käy ritarien ryöstöretkellä? Onko kärppä liian liukas?

Liigassa mielenkiintoinen matsi kun Kärpät yrittää avata oman voittotilinsä varsinaisella peliajalla. HPK:n kausi alkanut ihan hyvin, joten kummalle voitto laitetaan ja tuleeko se vasta jatkojen jälkeen?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt