Torstaina 28.12.2017 Liigan kärkikamppailussa Kärpät vastaan Tappara!

Katkaiseeko Kärpät tappioputkensa Tapparaa vastaan vai ovatko vieraat liian teräviä?

Kärpät saa torstaina vieraaksi Tapparan, joten iso ottelu kolmesta liigapisteestä on tarjolla. Kärpät on koko kauden pelannut erinomaisesti kotona, mutta samaan hengenvetoon pitää todeta että Kärpät pelaa tällä hetkellä heikointa kiekkoa, siitä osoituksena kolmen pelin tappioputki.

Tapparalla on nyt ainakin sadan euron paikka napata täysi potti Oulusta, mutta olisiko oululaisten upea nousu KalPaa vastaan herättänyt taas nälän? Julius Junttilan nälässä ei vaikuttaisi olevan mitään vikaa, tehot 2+2 KalPaa vastaan puhuvat puolestaan. Mitä mahdetaan tähän peliin laittaa betsejä, maali vai pari, tai ainakin pisteille?

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku?

Kärpät ei ole tällä kaudella montaa peliä hävinnyt kotonaan ja kun Tapparan peli on vieraissa yskinyt tai oikeastaan köhinyt, niin kotijoukkue on kaikesta huolimatta tämän ottelun ennakkosuosikki. Kertoimet eivät Tapparan voitolle ole kauhean isot, joten sitä ruksiakin voi harkita kupongille tai sopivaa betsiä tasoitusvedon avulla.

Voiko Kärpät hävitä neljännen kerran peräkkäin?

Kärpät on nyt ottanut kolmesti peräkkäin kuokkaan Pelicansilta, JYPiltä ja viimeksi KalPalta, mutta tuskin mitään syytä on alkaa paniikkinappulaa painamaan. Kärpillä on edelleen neljän pisteen johto TPS:ään ja kuuden pisteen johto Tapparaan. Tästä pelistä voi kuitenkin selvästi todeta sen että se on totaalinen kuuden pisteen peli, voitolla Kärpät karkaisi Tapparasta taas 9 pinnan päähän, tappiolla Tappara tulisi nuuskimaan Kärppäahteria jo kolmen pisteen päähän.

Matsista on jälleen paljon mainioita betsikohteita ja torstain otteluksi on tarjolla todellinen kärkipään ottelu. Monen mielestä juuri nämä joukkueet tulevat kohtaamaan tämän kauden finaalissa, joten tässä jo haetaan asetelmia kevääseen.

Kärppien Shaun Heska on todennäköisesti pelikiellossa edellisen ottelun keihästyksien takia, joten miten tämä mahtaa vaikuttaa Kärppien kokonaisuuteen, se jää nähtäväksi.

Montako maalia Mikko Lehtonen tekee tässä pelissä?

Kärppien Shaun Heska on todennäköisesti pelikiellossa edellisen ottelun keihästyksien takia, joten miten tämä mahtaa vaikuttaa Kärppien kokonaisuuteen, se jää nähtäväksi.

Aseta vetosi