Kärpät - Tappara 21.11.2017, kumman voittoputki päättyy?

Kuumat liigajengit Kärpät ja Tappara kohtaavat kärkipelissä. Kummalle betsit menevät?

Tiistaina nähdään todellinen titaanien taisto kun Kärpät saa vieraaksi Tapparan. Molemmat joukkueet ovat napsineet pisteitä kovaan tahtiin viime aikoina ja tässä on kaksikko joka on suosikki kevään finaalipeleihin. Haetaanko tässä jo asetelmia pudotuspeleihin ja kumman voittoputki katkeaa?

Joukkueiden kohtaamiset Oulussa ovat olleet tilastollisesti varsin tasaisia, voitot 10 viime kohtaamisesta ovat tasan 5-5 ja maalierokin melkein tasan. Ei pelistä välttämättä mitään 7-7 –peliä tule, enemmin on todennäköistä se, että pelissä tehdään se 4-5 maalia. Oululla on hurja tehokaksikko Julius Junttila – Charles Bertrand tehnyt tehoja pitkin kautta, Tapparalla on hieman tasaisempi kärki. Kristian Kuusela on noussut viime peleissä tutulle kultakypärä-paikalle, häneltä odotetaan ratkaisuja myös tähän peliin.

Tappara-jyrän maalikoostetta HPK-pelistä:

Jos lähdetään tähän otteluun tasapeli mielessä, ei välttämättä olla kovin kaukana totuudesta. Molempien maalivahtipeli on toiminut mainiosti ja muutenkin syksyn kuviot on saatu nyt hiottua kohdilleen.

Kumman voittoputki katkeaa?

Edessä on varsin mielenkiintoinen ottelu. Kärpät ei ole suostunut häviämään kauden 12 ottelussa kotona suoraan vielä kertaakaan, vain kerran on vastustaja ollut parempi jatkojen jälkeen. Tappara puolestaan puuskuttaa jo kymmenen ottelun voittoputkessa.

Kärpät on voittanut Tapparan edellisen kerran 10.2., joten edellinen Tapparan voitto Oulussa on parin vuoden takaa, 20.10. Olisiko nyt aika laittaa tuo putki uusiksi ja venyttää voittoputki jo 11 ottelun mittaiseksi. Ei olisi mikään ihme jos tässäkin ottelussa mentäisiin jatkoille, sellaista ei Oulussa näiden joukkueiden kesken ole nähty sitten kauden 2015-2016 pudotuspelien.

Pelisuositukseksi kotijoukkueelle maalintekijäksi Ville Leskinen ja Charles Bertrand, Tapparalta onnistujiksi voisi laittaa Jukka Peltolan ja Jere Karjalaisen.

Ihan tämmöisiä juhlia ei taideta maalin jälkeen nähdä tiistaina? Ehkä keväällä sitten taas…

Ihan tämmöisiä juhlia ei taideta maalin jälkeen nähdä tiistaina? Ehkä keväällä sitten taas...

Aseta vetosi