Liigan kärkikamppailu Oulu vastaan Turku. Kumpi vie?

Oulu ei ole lempipaikka turkulaisille vaikka viimeksi voitto irtosikin. Miten käy lauantain läpsyttelyssä?

Oulussa nähdään lauantaina iso kärkikamppailu jossa kovassa vireessä oleva Kärpät saa vieraaksi TPS:n. Tepsi ei ole Oulussa voittoa varsinaisella peliajalla juhlinut moneen vuoteen, eikä taida juhlia sitä tänäänkään?

TPS:n pitäisi jollain ilveellä saada Kärppien megaliekeissä oleva ykköskenttä kuriin. Julius Junttila ja Charles Bertrand ovat löytäneet toisensa kentällä todella mainiosti ja tulosta on syntynyt. Moni joukkue on kateellinen tuosta kemiasta, tässä parissa yhdistyy nyt huippuluokan syöttötaito ja maalintekotaito, jota harvalla liigapelaajalla edes löytyy.

TPS karavaani karauttaa Vaasasta Ouluun:

Julius Junttila valittiin myös maajoukkueeseen ensi viikonlopun Karjala-turnaukseen, on mielenkiintoista nähdä miten mies pärjää kansainvälisessä vauhdissa KHL-jyrien kanssa ja vastaan.

Jos Vaasan Sport on mittari, TPS häviää

TPS:n rasitteena niskassa on eilinen peli Vaasan Sportia vastaan. TPS hävisi ottelun niukasti 4-3 ja kun oululaiset pääsivät eilen lepäilemään, niin etu on tässä pelissä Kärpille. Kärppien edellinen peli on niin ikään Sportia vastaan ja vieläpä Vaasassa, joten tuon voittopelin perusteella Kärpät on ainakin tämän verran parempi ja isompi ennakkosuosikki tähän peliin.

Vedonlyöjälle ottelu tarjoaa jälleen mainiosti kohteita pelattavaksi ja molemmilta löytyy esimerkiksi potentiaalisia maalintekijöitä tähän peliin mukavasti. Viimeiset 10 ottelua paljastavat sen että ottelu voisi päättyä lukemiin 3,4 – 1,2,3 joten parhaimmillaan tässä lämminhenkisessä lauantaipelissä voisi saada aikaiseksi useampiakin maaleja. Tämä taas tietäisi hyvää etenkin maalintekijävetoon, jossa siis hyviä kertoimia tarjolla mm. Charles Bertrand ja Tomi Kallio –osastolla.

Kärppäkasvatit Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi klipissä, NHL kausi on alkanut hieman nihkeästi, mutta parempaa on varmasti tulossa.

Kärppäkasvatit Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi klipissä, NHL kausi on alkanut hieman nihkeästi, mutta parempaa on varmasti tulossa.

Aseta vetosi