Perjantai 8.12. ja porilaiset Raumalle vieraaksi. Huikea peli tulossa?

Lukko vastaan Ässät, murtuuko raumalaisten kipsi tässä matsissa?

Perjantaina Raumalla kohtaavat tutut veriviholliset ja naapurit, Rauman Lukko ja Porin Ässät. Raumalaiset vaeltavat juuri nyt varjojen mailla, Ässillä on menossa melkoisen mainio buusti. Vetomarkkina on kuitenkin sitä mieltä että tämä on Lukon peli? Onko se?

Raumalaisia lyödään taas olan takaa loukkaantumisten suhteen. Lauri Tukosen jopa odotettu loukkaantuminen on saanut rinnalleen Ville Vahalahden ja Arttu Ilomäen loukkaantumiset ja taitaa siellä muillakin pelureilla olla isompaa tai pienempää kolhua. Teemu Ramstedtin värväys Lukko-jengiin oli ainakin toistaiseksi tuloksellisesti yhtä haalea kuin eilinen hernekeitto, mutta odotetaan nyt vielä. Vastuuta ainakin on luvassa näillä loukkaantumisilla.

Raumalla on odotettu tätä peliä, toki myös Porissa:

Lukolla menossa muutenkin masentava jakso, sillä kuudesta pelistä se on voittanut vain yhden. Sen sijaan Ässillä saldo on päinvastainen, kuudesta pelistä vain yksi tappio. Perjantai-ilta, peli Raumalla ja vastakkain kaksi perinteistä seuraa. Tuleeko maalibakkanaalit vai niukka vääntö pisteistä?

Jatkuuko kummankin vire?

Niin, jos nyt vallalla olevat vireet jatkuvat, niin ottelu päättyy vedonlyöntikertoimien vastaisesti Ässien voittoon. Ässien ja tasapelin kertoimet ovat varsin houkuttelevat ainakin näillä spekseillä. Molemmilla on riveissään erinomaisia pelureita, mutta Ässien viimeaikaiset otteet kuntopuntarissa ovat olleet varsin komeita, Lukon ei niinkään.

Tulosvedossa tässä ottelussa voi laittaa lapulle melkein mitä tahansa, mutta kannattaa huomioida perjantai-ilta ja pelin hurmosfaktori. Maaleja voi tulla jopa liukuhihnalta jos kassareille ei osu se kaikkein parhain päivä. Maaleja ottelussa tehdään todennäköisesti yli 4.5, yli 5.5 on varsin mahdollinen sekin. Edellinen ottelu Raumalla päättyi lukemiin 7-2, mutta ihan siihen ei usko taida riittää tällä kertaa?

Viimeksi Raumalla yhdeksän maalia, tuskin nyt päästään samaan? Perjantai-iltaan kannattaa varautua uniikilla Unibetin kampanjalla, jossa ensitalletus aina 40 euroon saakka triplataan. 40 euron ensitalletuksella pelitilille 120 euroa. Kyllä kelpaa!

Viimeksi Raumalla yhdeksän maalia, tuskin nyt päästään samaan? Perjantai-iltaan kannattaa varautua uniikilla Unibetin kampanjalla, jossa ensitalletus aina 40 euroon saakka triplataan. 40 euron ensitalletuksella pelitilille 120 euroa. Kyllä kelpaa!

Aseta vetosi