Lauantai 17.3. SaiPa ja Pelicans - kumpi joukkueista lähtee lomille lomps?

SaiPa - Pelicans lauantain ainoassa liigamatsissa - kumman tie vie kahdeksan parhaan joukkoon?

SaiPa – Pelicans klo 17:00 la 17.3.2018

Ja heti on isoa draamaa tarjolla pudotuspelien alkajaiseksi. Ässät laittoi torstaina Lukon jo laulukuoroon ja lauantaina SaiPa yrittää tehdä saman tempun Pelicansille. Homma mutkistui melkoisesti Lahdessa kun Pelicans sai lentovaiheen päälle, hallitsi ottelua ja piti SaiPan nollilla. Onnistuuko se myös lauantaina, toisen pelit päättyvät auringonvarmasti tässä pelissä.

Pelicans hallitsi ottelua ja varsinkin maalille heitetty Joona Voutilainen nappasi sankarin viitan harteilleen. Vaikka lukemat olikin 3-0, oli tämäkin ottelu varsin tasaista puurtamista ja paikkoja oli molemmilla. Pelicansin Joona Voutilainen torjui ottelussa 27 kertaa nollapelin eteen, Frans Tuohimaa joutui kaksi kertaa antautumaan 34 vedosta. Viimeisen maalin Pelicans teki tyhjiin.

Yhdestä matsista kiinni molemmilla tuleeko kaudesta Floppi vai ei…

Saiko Pelicans nyt sen hurmoksen päälle? Ottelun pitkävetokertoimet eri vedonlyöntisivustoilla näyttävät lievää etua SaiPalle, perjantai aamusta kertoimet otteluun SaiPa – Pelicans ovat keskiarvoltaan luokkaa 2.20 – 3.90 – 2.80. SaiPan kerroin on kuitenkin laskussa, joten jos jostain näitä kertoimia saat SaiPalle vielä niin vetoa kiinni.

Maalivahtipeli ratkaisee

Molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet sarjassa mainiosti, kotiotteluissa parempi on ollut kotijoukkueen veskari. Onko se niin myös viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa? Jos SaiPa tästä nyt Pelicansille putoaa, on se melkoinen sulaminen jälleen kerran idän ihmeiltä. Vaikka eroa ei runkosarjassa montaa pistettä joukkueiden välillä ollut, pidettiin SaiPaa isona ennakkosuosikkina menemään tästä jatkoon.

Mielenkiintoiseksi tästä hommasta tekee se, että jos SaiPa voittaa, Ässät saa vastaansa Kärpät ja SaiPa TPS:n, mutta jos Pelicans voittaa, se saa vastaansa Kärpät ja Ässät kohtaisi tuolloin TPS:n. Lauantaina saamme siis jännittää mitkä tulevat olemaan lopulliset pudotuspeliparit. Pelit alkavat sitten tiistaina ja keskiviikkona, pysykää mukana!

Tästäkin ottelusta riittää valtavasti betsattavaa ja lauanataina koko liigayleisön katseet ovat tässä pelissä. Kumpi mahtaa kestää paineet parhaiten, tai kumman maalivahtipeli onnistuu? Sen joukkueen hallissa on ensi viikolla kuhinaa…

Nähdäänkö Kisapuistossa edellisen Lappeenrannan-ottelun toisinto? Betsaa!

Tästäkin ottelusta riittää valtavasti betsattavaa ja lauanataina koko liigayleisön katseet ovat tässä pelissä. Kumpi mahtaa kestää paineet parhaiten, tai kumman maalivahtipeli onnistuu? Sen joukkueen hallissa on ensi viikolla kuhinaa…

Aseta vetosi