Torstai 29.3.2018, nouseeko jo kuopattu SaiPa vielä taistelemaan paikasta neljän joukkoon?

Kotipeli ja SaiPalla mahdollisuus laittaa jo sarja tasoihin. Miten käy torstain väännössä?

SaiPa – TPS klo 18:30 to 29.3.2018

Sen piti olla jo selvää pässinlihaa ja Oula Palven palvikinkkua, mutta mitäpä vielä. TPS:n suvereeni 3-0 otteluvoitto on sulanut jo 3-2 lukemiin ja SaiPalla on erinomainen mahdollisuus laittaa peli tasoihin torstaina Lappeenrannassa. TPS:n 7-0 pelin jälkeen moni, me mukaan lukien, oli valmis laittamaan SaiPan kesälomille, mutta Tero Lehterä sai kaivettua vielä jostain SaiPan taistelutahdon. Sen hedelmänä keltaiset on nyt päästänyt vain kaksi maalia kahdessa viimeisessä pelissä ja 0-2 ryöstö Turusta oli melkoinen sensaatio edellisen 7-0 ohipelin jälkeen.

Ohipäivä Tepsiltä vai Superpäivä SaiPalta? Entä tänään?

Ei kahta ilman kolmatta? Niin kai voisi SaiPasta ajatella. Kertoimet tässä pelissä ovat kuitenkin edelleen tepsille ja TPS on tämänkin ottelun suosikki. SaiPa on selkä seinää vastaan, mutta TPS:n materiaali tulee todennäköisesti tämän ratkaisemaan vielä turkulaisille joko Lappeenrannassa torstaina tai lauantaina Turussa. Kyllä täällä ainakin luvataan syödä virtuaalihattu sinapin ja ketsupin kanssa jos TPS tästä nyt jollain ilveellä lauluun lähtee. Yksi mestariehdokkaista nosti ehkä liian aikaisin jalkaa kaasulta, mutta kokeneiden pelaajien avulla se kairaa sen tarvittavan voiton joko torstaina tai lauantaina. Tänäänkään ei ole pakko voittaa, joten ihan hyvin voidaan nauttia lätkäviihteestä vielä lauantainakin. Onhan pääsiäinen ja kaikkea.

SaiPa – TPS kertoimet ja vedonlyönti

SaiPan kotikerroin on toki komea, Unibet antaa tälle matsille kertoimiksi 2.95 – 3.85 – 2.22, joten markkina pitää edelleen TPS:ää suosikkina ja sellainenhan se on. Huolestuttavaa on se, että nyt odotellaan jo TPS-leirissä sitä seuraavaa kierrosta kun SaiPakin pitäisi tästä vielä lauluun laittaa. Fokuksen on palattava tähän ottelusarjaan, mutten tässä käy kalpaten tai pitäisikö sanoa saipaten.

Kenestäs sitten leivotaan tämän ottelun ratkaisija, sillä tässä ottelussa täytyy ainakin se yksi maali tehdä? Frans Tuohimaa on pelannut erinomaisesti maalin suulla, samanlaista peliä vaaditaan myös tänään. SaiPan kolmen kärki maalintekijävedossa on Cody Kunyk 4.60, Topi Nättinen 4.90 ja Ahti Oksanen 4.90, sieltäkö löytyisi se ratkaisu?

TPS:n kertoimissa Eric Perrin (3.05), Zach Budish (3.50), Tomi Kallio (3.75) ovat kolmen kärjessä, joten sieltä voisi joku kokeneista konkareista heittää nyytin SaiPan verkkoon, vaikka vaikeata onkin.

Viime ottelun parhaat palat:

TPS:n kertoimissa Eric Perrin (3.05), Zach Budish (3.50), Tomi Kallio (3.75) ovat kolmen kärjessä, joten sieltä voisi joku kokeneista konkareista heittää nyytin SaiPan verkkoon, vaikka vaikeata onkin.

Aseta vetosi