Maanantai 26.3.2018, SaiPan kauden viimeinen kotiottelu edessä?

TPS runttasi SaiPan rumasti jäänrakoon Turussa, miten mahtaa käydä Lappeenrannassa?

SaiPa – TPS klo 18.30 ma 26.3.2018

Jaahas, onkos se sitten hyvää kesälomaa SaiPa, vai vieläkö keltainen joukkue taistelee? Edellinen Turun peli oli todellinen pannukakku, floppi ja mitä näitä muita sanoja nyt onkaan. 7-0 turpaan ja keskittyminen seuraavaan peliin. Ei tämä sarja ohi vielä ole, mutta eiköhän TPS napsi viimeisetkin SaiPan hengityskoneen johdot tässä tai viimeistään seuraavassa pelissä irti, poikki ja pinoon.

Tämä ottelusarja on ainoana tilanteessa 3-0 ja todennäköisesti tämä ottelusarja myös ensimmäisenä lopahtaa. SaiPan bensa näyttää olevan lopussa, ensimmäisessä ottelussa se taisteli hyvin, mutta TPS vei pelin jatkoajalla. Sen jälkeen TPS otti henkisesti huikean voiton Lappeenrannasta 5-6 lukemin, pelissä jossa SaiPalla oli kaikki mahdollisuudet voittoon.

Aurajoki melgosis liäkeis:

TPS:n materiaaliero näkyi sitten karmealla tavalla lauantaina kun TPS kylvetti SaiPaa peräti 7-0. Nyt täytyy vaan toivoa että SaiPa on löytänyt tiensä takaisin Lappeenrantaan ja peli ylipäänsä pelataan. No nyt SaiPa on tietenkin selkä seinää vastaan, mutta ei mopolla moottoritielle. SaiPa näyttäisi henkisesti lyödyltä, mutta jos TPS lähtee Lappeenrantaan luistimen nauhat auki, SaiPa voi saada sen yhden voittonsa. Vimonen niitti tulee sitten viimeistään keskiviikkona ja SaiPan kanarialinnut pääsee ansaitulle kesälomalle.

SaiPa – TPS vedonlyönti ja kertoimet

On jääkiekossa ennenkin nähty ihmenousuja, mutta kyllähän TPS on näyttänyt tässä sarjassa sen kuskin paikan. SaiPa roikkuu vielä puskurissa mukana tässä matsissa, jos TPS pelaa pelin niin kuin viime matsi osoitti, ei SaiPan tarvitse enää lähteä Turkuun kärvistelemään keskiviikkona. Bensa ei riittänyt tänäkään keväänä sitten tämän pidemmälle, tosin tätäkin voi pitää jo oikein hyvänä suorituksena ja ensi vuonna sitten uudelleen.

TPS:n vieraskerroin 2.12 Unibetillä antaa ihan kovat mahdollisuudet pelijenien tuplaukseen, mutta kyllä se SaiPa varmasti yrittää vielä. Edellisiä otteluita peilaten SaiPa johtaa vielä viisi minuuttia ennen loppua, sen jälkeen TPS painaa kaasua ja menee tästä jatkoon. Turkulaiset ovat ilmottautuneet isosti Liigan mestaruustaistoon jopa ilman Tomi Kalliota. Ei se SaiPa kaikin kovin mittari ole, mutta peli näyttää kulkevan Hunaja-kaupungin ylpeydellä koko ajan paremmin.

Tämä matsi taisi jäädä SaiPa-fanien painajaisiin täksi kesäksi?

TPS:n vieraskerroin 2.12 Unibetillä antaa ihan kovat mahdollisuudet pelijenien tuplaukseen, mutta kyllä se SaiPa varmasti yrittää vielä

Aseta vetosi