Tiistai 19.12. Liigan kärkipään taistossa Kärpät - JYP. Onko hurrikaanista vastusta Kärpille?

Oululaiset saavat vieraita Jyväskylästä. Kuka pistää kiekkoa maaliin?

Liiga lähtee tämän kierroksen jälkeen pienelle Joulutauolle, joten odotettavissa on varsin kiivas taisto kolmesta pisteestä. Todennäköisesti joukkueilla pukkaa jopa saunailtaa tämän matsin päätteeksi, joten nyt otetaan kunnolla miehestä mittaa?

JYP on ollut melkoisessa mankelissa viime aikoina kun se on selvittänyt tietään Mestarien Liigan pelien jatkopaikoille. Rasitus kropassa on varmasti kova, mutta toki ne onnistumisetkin ovat ruokkineet sitten itseluottamusta.

Jari Sailio taitaa olla poissa ainakin tästä pelistä:

Itseluottamusta ovat ruokkineet taatusti myös maajoukkuekutsut, Juuso Puustinen kävi pelaamassa Leijonissa Moskovan turnauksessa, Kärpiltä joukkueessa oli nelikko Jani Hakanpää, Miikka Koivisto, Mikael Ruohomaa ja Julius Junttila. Miten nämä rasitukset näkyvät tiistaina vai näkyvätkö ollenkaan?

Pistenikkareiden paraati

Ottelussa nähdään huima määrä tämän kauden parhaiten pisteitä keränneitä pelureita. Koko Liigan piikkipaikalla on Julius Junttila ja perässä seuraavat Kärppien Charles Bertrand sekä Mikael Ruohomaa. JYPIltä 10 parhaan sakkiin mahtuu peräti neljä pelaajaa kun Antti Suomela, Juuso Puustinen, Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen ovat kaikki pelaneet varsin mainion alkukauden.

Liigan TOP 10 pistepörssi ennen tiistain kierrosta:

  1. Julius Junttila Kärpät 7+28
  2. Tomi Kallio TPS 10+24
  3. Charles Bertrand Kärpät 18+13
  4. Antti Suomela JYP 12+18
  5. Juuso Puustinen JYP 17+12
  6. Mikael Ruohomaa Kärpät 13+16
  7. Iikka Kangasniemi Pelicans 14+14
  8. Jani Tuppurainen JYP 12+16
  9. Jarkko Immonen JYP 5+22
  10. Erik Thorell HIFK 9+17

Vaikka pelissä pelaakin paljon pisteitä tehneitä pelaajia, ei tämä peli välttämättä ole isomaalinen, viime kohtaamisissa verkkoa on heilutettu kolmen – neljän maalin verran.

Edellisen kohtaamisen parhaat palat:

Vaikka pelissä pelaakin paljon pisteitä tehneitä pelaajia, ei tämä peli välttämättä ole isomaalinen, viime kohtaamisissa verkkoa on heilutettu kolmen – neljän maalin verran.

Aseta vetosi