Keskiviikko 28.3.2018 Tappara laittamassa KalPan kesälomille, tänäänkö se jo alkaa?

Ei KalPa luovuttanut ole, mutta Tappara on vaan pari askelta vahvempi. Päättyykö KalPan pyristely jo tänään Hakametsässä?

Tappara – KalPa klo 18:30 ke 28.3.2018

Sitä mukaa kun Tappara on parantanut otettaan, on KalPan ote alkanut lipsumaan. 0-3 päättynyt kotipeli oli hyvä osoitus siitä että ei sieltä Kuopiostakaan kannata aina mopolla lähteä moottoritielle. Tappara on näyttänyt vahvuutensa ja kyllähän se nyt niin on että tuolla materiaalilla KalPan tuleekin lähteä laulukuoroon.

KalPan ei auta jarrutella tänään:

KalPa on toki yrittänyt ihan sitkeästi, mutta Tapparalla näyttää olevan taidon lisäksi myös onnettaret puolellaan. KalPa ei millään saanut kiekkoa edellisessä pelissä maaliin, vaikka se oli vähintään sen pari maalia tehnyt per peli tähän mennessä. Sarjan käännepiste taisi sittenkin olla se kolmannen ottelun jatkoaika, jonka Tappara tietenkin sitten vei. Tänään kirvesrinnoilla on oiva paikka laittaa Kuopiolaiset kesälomalle ja alkaa keskittymään seuraavaa vastustajaa vastaan. Tampereella varmasti odotetaan jo pudotuspelejä TPS:ää vastaan.

Tapparan diesel ottaa jo kierroksia seuraavaa vastustajaa vastaan?

Tappara on lukenut vastustajaa nyt neljä peliä ja 3-1 voitot on ansaittu. Jukka Rautakorven Tapparalla on pelissä edelleen omat vaikeutensa, mutta jos tälläkin pelillä tulee voittoja, niin mikäpä siinä. Ei KalPaa taidettu edes ennen kautta laskea pudotuspelijoukkueeksi, joten tämä vuosi ei taida sitten kuitenkaan olla KalPan vaikka Kuopiossa miten toivottaisiin. Tappara on vaan yksinkertaisesti liian paha joukkue KalPalle, ainakin tänä keväänä. Ja tietty viime keväänä…

Tapparan kotikerroin on kuitenkin yllättävänkin kova, 1.82 lupaa Unibet. Tämä tietty johtunee siitä, miten tasainen peli viimeksi oli ja pelihän meni vielä jopa jatkoille. KalPa ei suinkaan ole luovuttanut ja koska katkaisupeli on luonnollisesti se kaikkein vaikein peli, niin kyllähän tähänkin voisi sitä tasapeliä vaikka hieman maalailla. Kerroin olisi ainakin kohdillaan, 3.95.

Viihdyttävä matsi joka tapauksessa tulossa ja vedonlyöntimahdollisuuksia peli tarjoaa taas kivasti. Kuka pääsee pisteille, kuka tekee maalit ja mihin tulokseen ottelu lopulta päättyy, näihin kaikkiin ja paljon muuhun löytyy kertoimet eri vedonlyöntisivuilta.

Nähdäänkö samanlaisia maaleja tänään? Siitä kaikki viime kevään finaalien maalit pötkössä.

Tapparan kotikerroin on kuitenkin yllättävänkin kova, 1.82 lupaa Unibet. Tämä tietty johtunee siitä, miten tasainen peli viimeksi oli ja pelihän meni vielä jopa jatkoille.

Aseta vetosi