Torstai 19.4.2018, joko Tapparan finaalikamiina on lämmennyt tarpeeksi?

Kärpät vei ensimmäisen osaottelun 3-0, nyt on tamperelaisilla kuitin paikka. Tuleeko se?

Tappara – Kärpät klo 18:30 torstai 19.4.2018

Kärpät – Tappara ottelusarja saatiin aikaiseksi ja siinähän kävi ihan kuten on uumoiltu. Kärpät oli kovassa pelivireessä HIFK-sarjan myötä, Tappara käynnisteli omia koneitaan oikeastaan koko ottelun ajan. Tapparalla koneet tulee olla jo käynnissä kun kiekko torstaina tippuu Hakametsässä jäähän, muuten tämä sarja voi olla nopeasti ohi. Kertoimet kertovat että tämä ottelu menee nyt Tapparalle ja ottelusarja jatkuu lauantaina lukemista 1-1.

Ei Tappara heitä pyyhettä kehään, mutta jakaa 5000 oranssia pyyhettä. Hiki tulossa?

Tappara on yleensä parantanut mitä pidemmälle sarja on edennyt, joten tiistain pelin perusteella tästä tulee varsin tasainen vääntö kaikin puolin. Kärpille toki riittää kotivoitot, joten Tapparan on pakko ainakin kerran voittaa Oulussa jos vie kaikki kotipelit. Tärkeä peli on siis edessä.

 

Tiistai 17.4. Kärpät–Tappara klo 18.30, tulos 3-0

Torstai 19.4. Tappara–Kärpät klo 18.30

Lauantai 21.4. Kärpät–Tappara klo 17.00

Maanantai 23.4. Tappara–Kärpät klo 18.30

Tiistai 24.4. Kärpät–Tappara klo 18.30 (tarvittaessa)

Torstai 26.4. Tappara–Kärpät klo 18.30 (tarvittaessa)

Lauantai 28.4. Kärpät–Tappara klo 17.00 (tarvittaessa)

Kärpät – Tappara vedonlyönti ja kertoimet

Maalivahdeista Veini Vehviläinen veti Dominik Hrachovinasta tiistaina pidemmän korren, tai pitäisikö sanoa että Kärppien puolustus vei Tapparan puolustuksesta sen pidemmän korren. Ei maaleja voi veskan piikkiin laittaa ja jos 0 maalia tehdään pelissä, niin aika harvoin silloin voi edes haaveilla voitosta? Kärpät piti hyvin Tapparan pimennossa ja Henrik Haapalan 0 laukausta ja Tomas Zaborskin yksi kertoo siitä miten yössä tämä kaksikko oli Kärppien puolustuksen pihdeissä. Jos tämä jatkuu, Tappara ei kauaa näissä peleissä vikise.

Torstaina tullaan kuitenkin näkemään toisenlainen joukkue ja ei olisi mikään yllätys jos lukemat ovat lauantain peliin lähdettäessä 1-1. Tappara tulee eri höngällä kotikaukalossa ja kun nyt finaalipaineet on purettu Ouluun niin kotona voikin ottaa sitten jo isompaa vaihdetta käyttöön. Todennäköisesti täysi Hakametsä kannustaa Tapparan tässä voiton tielle?

Voihan sitä ideoita hakea vedonlyöntiin vaikka videopeleistä. Hieno kuva ainakin alkukuvana, tutun näköistä grafiikkaa. 🙂

Torstaina tullaan kuitenkin näkemään toisenlainen joukkue ja ei olisi mikään yllätys jos lukemat ovat lauantain peliin lähdettäessä 1-1.

Aseta vetosi