Lauantai 10.2., Pelicans lähtee raapimaan Tapparalta pisteitä Hakametsästä

Liigassa tahti tiivistyy ja Tappara saa vastaansa Pelicansin - miten käy?

Lauantaina Tappara kohtaa Liigassa Pelicansin. Pelicans pelasi kotipelin eilen HIFK:ta vastaan kun Tappara pääsi huilailemaan. Miten perjantain peli vaikuttaa Pelicansin peliin, Tampere ja Tappara kun ei ole ollut tälle lintulaumalle mikään aarreaitta. Voitto toi varmasti lisää itseluottamusta pudotuspelitaisteluun.

Molemmat joukkueet tarvitsevat edelleen pisteitä, sillä runkosarjan sijoitukset ykköstä lukuun ottamatta ovat käytännössä jakamatta. Tappara hakee edelleen kakkospaikkaa ja mainiota asemaa pudotuspeleihin, Pelicans haluaa varmistaa vähintään säälipleijaripaikan ja on siellä vielä se viimeinen suora pudotuspelipaikkakin Kaaneja taatusti kiinnostaa.

Tampere on ollut Pelicansille melkoisen tukala paikka hakea pisteitä ja viimeisin voitto täältä on useamman vuoden takaa. Joten ei mitkään ruusuiset lähtökohdat matsille. Lisäksi Pelicans pelasi perjantaina varmasti energisen ottelun HIFK:ta vastaan, joten sekään ei voi olla vaikuttamatta tähän peliin kun jo alle vuorokauden päästä edellisen pelin päätöksestä pelataan. Jos Tappara lähtee tähän peliin kuitenkin takki vähänkin auki, voi Pelicans yllättää. Tapparalta puuttuu olympialaisten takia pari pääpelaajaa, Mikko Lehtonen ja Jukka Peltola loistavat poissaolollaan. Tämä tasoittaa hieman puntteja.

Tappara – Pelicans vedonlyönti

Maksimissaan tasapeli, Pelicansin voitto olisi melkoinen uroteko. Mielenkiintoista on seurata miten mahtaa pelata Tapparan tuorein värväys, Markus Nenonen. Vaasan Sportista maalipyssyksi hankittu peluri ei onnistunut ensimmäisessä pelissä vielä maalinteossa, mutta ensimmäinen piste toki tuli jo plakkariin. Nenoselle voikin laittaa maalintekijävetoon Nenosen ja miksei myös Jere Karjalaisen. Tässä on kaksi Tapparan tällä kaudella eniten maaleja tehnyttä maalintekijää.

Pelikaaneilta pistevetoon voisi laittaa Iikka Kangasniemeä ja Jesse Saarista, siinä Pelicansin tämän kauden pistekärki. Myös Mikko Kousa voisi olla potentiaalinen vedonlyöntikohde ainakin pistevetoon.

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan 3,4 – 2,3 lukemia, joten ei lasketa sitä tasurivaihtoehtoa pois tästäkään matsista. Lyö vetoa millä tahansa vedonlyöntisivustolla, kohteita todellakin riittää paljon.

Näin pelattiin lokakuussa:

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan 3,4 – 2,3 lukemia, joten ei lasketa sitä tasurivaihtoehtoa pois tästäkään matsista. Lyö vetoa millä tahansa vedonlyöntisivustolla, kohteita todellakin riittää paljon.

Aseta vetosi