Torstai 11.1., Tapparalle maalihanat auki ja Sportille tappio?

Tappara käänsi oman tappioputken viime pelissä taas voiton puolelle, Sportilla se ollut kaukana Helsingissä. Yllättääkö Sport Tampereella?

Tappara sai oman tappioputkensa poikki, saako Sport omansa tässä ottelussa? Kertoimet otteluun ovat sellaiset että Sportin juhlia taitaa olla turha odotella vaikka Tapparalla onkin ollut hieman nihkeää maalinteon kanssa.

Sport voi lähteä otteluun ilman paineita, sillä joukkueella on vain teoreettiset mahdollisuudet enää edes säälipleijareihin. Tomek Valtosen luotsaama Sport taistelee toki vielä siitä kuka välttää sen jumbosijan, myös näissä sijoituksissa on havaittavissa melkoista taistelua. Tapparan sijoitus on tällä hetkellä kolmas ja kolmantena se on myös tämän pelin jälkeen, oli pistesaldo sitten 0, 1, 2 tai 3 pistettä.

Tapparan oma Seppo Repolainen lupaa hanojen aukeavan:

Sportin vieraspelit ovat menneet enemmän tai vähemmän vihkoon. 20 vieraspelistä se on hävinnyt varsinaisella peliajalla 10 peliä, jatkoilla 6 ja vain kolme kertaa se on voittanut varsinaisella peliajalla. Yksi peli on päättynyt Sportin eduksi jatkoilla. Tapparalla tilasto on lähes päinvastoin kotikaukalossa. 12+4 voittoa, 3+1 tappiota.

Tappara jatkaa voittolinjalla, Sport tappiolinjalla?

Sport sai kehnolla pelillä HIFK:ta vastaan yhden pisteen kun kotijoukkue pelasi kaikki mahdolliset jarrut päällä. Tiistai-illan tunnelmaa latisti sitten Sportin tappio jatkoajalla käytännössä ensimmäisestä laukauksesta.

Tästä ottelusta odotukset ovat Tapparan voitolle, mutta jos kotijoukkue lähtee peliin löysäillen, on peli todennäköisesti tasainen ja vähämaalinen. Matsista on tarjolla paljon vedonlyöntikohteita kaikilla vedonlyöntisivustoilla, joten matsiin saa mukavasti lisäjännitystä. Jere Karjalainen on Tapparalta onnistunut jo 15 kertaa tällä kaudella, Jukka Peltola 10 maalia.

Sportilta eniten maaleja on paukuttanut Markus Nenonen 14+11, Joel Kiviranta 12+11, Olavi Vauhkonen 12+9 ja Michael Parks 10+9. Näitä nimiä voi ripotella maalintekijävetoon.

Jäiköhän Tapparalla tästä matsista jotain hampaankoloon? Tai ainakin kalavelkoja?

Sportilta eniten maaleja on paukuttanut Markus Nenonen 14+11, Joel Kiviranta 12+11, Olavi Vauhkonen 12+9 ja Michael Parks 10+9. Näitä nimiä voi ripotella maalintekijävetoon.

Aseta vetosi