Maanantai 9.4.2018 Tappara - TPS, joko tämä sarja menee tästä poikki?

TPS on selkä seinää vastaan, miten kovaa Tappara haluaa ratkaista pelin jo tässä ottelussa?

Tappara – TPS klo 18:30 maanantai 9.4.2018

TPS on pahassa paikassa. Tappara on vastustamattomasti kääntänyt kaikki kolme pudotuspeliä edukseen, vaikka ennen näitä pelejä Tapparalla oli ollut suunnattomia vaikeuksia kammeta TPS pois kuskin paikalta. TPS:n peli ei ole kauden tärkeimmällä hetkellä Tapparaa vastaan kuitenkaan kulkenut ja tulos on nyt tämä.

TPS:n alivoiman on parannuttava rutkasti:

TPS joutuu kovaan paikkaan, sillä Tapparalla kiiltää jo finaalipaikka silmissä. Se onkin ehkä se isoin TPS:n toive, tämä ottelu jossa se lopullinen niitti lyödään, on se vaikein peli. Totuus on kuitenkin se, että TPS:n pitäisi nyt lyödä Tappara neljä kertaa peräkkäin, jotta se finaaleihin menisi. Kuulostaa aika uskomattomalta, joten enää jännitetään sitä, missä pelissä TPS -alus lopullisesti karahtaa kiville ja keskittyminen pronssipeliin voi alkaa. Se nyt ei tietenkään kiinnosta taas ketään, joten nyt jos koskaan on mustavalkoisten näytettävä osaamistaan.

Tappara – TPS vedonlyönti ja kertoimet

TPS on ollut yllättävän vaisu ja puolustus on huutanut Henrik Tallinderia todella kovaa. Ei sota tietenkään yhtä miestä kaipaa, mutta mikä TPS:n pelissä mättää? Vai onko Tappara vaan taas niin paljon kovemmassa iskussa kun nurmikot alkavat näkyä lumen alta? Tällä hetkellä näyttää siltä, että Tappara kohtaisi finaaleissa Kärpät, mutta ei mennä ihan niin pitkälle vielä.

Tähän matsiin on jälleen runsaasti vedonlyöntimahdollisuuksia ja ylivoimallahan näissä peleissä on paukuteltu maaleja. TPS yrittää pysyä pois boksista tällä kertaa, mutta mihin saakka tuo mahtaa riittää? Jos peli jatkuu samanlaisena kuin tähän mennessä ja onnetar pyllistelee Tepsille, on tämä sarja ohi tänään. Tepsille ripaus onnea ja voitto Tampereelta, sen jälkeen tämä on aivan uusi sarja. Todennäköisintä on kuitenkin kertoimienkin mukaan se, että Tappara tämän vie ja pääsee jo keskittymään finaalipeleihin.

Tulosvetoon ei kannata kauheasti laittaa rahaa isoille lukemille, eiköhän alle 4.5 maalia tehdä jos ei isosti peli ratkea jossain vaiheessa. Vain voitot lasketaan, joten sitten on loppupeleissä sama häviääkö maalilla vai viidellä. Toivotaan ihan jääkiekon kannalta että TPS tästä jollain ilveellä kairaisi voiton…

Kontakti vai ei kontakti? Jäähy vai ei jäähy?

eiköhän alle 4.5 maalia tehdä jos ei isosti peli ratkea jossain vaiheessa. Vain voitot lasketaan, joten sitten on loppupeleissä sama häviääkö maalilla vai viidellä.

Aseta vetosi