Perjantai 6.4.2018 Tappara - TPS - Hakametsän huikea kamppailu edessä!

Tappara onnistui ryöstössään, miten mahtaa käydä TPS:n ryöstöretken? Huima taisto luvassa.

Tappara – TPS klo 18:30 perjantai 6.4.2018

Tappara näytti olevan pinteessä TPS:ää vastaan kaksi erää, mutta sitten TPS alkoi jo miettimään seuraavia pelejä ja senhän me tiedämme sitten miten siinä käy. Tappara aloitti kovan takaa-ajon ja sai ylivoiman toimimaan lähestulkoon täydellisesti. Oltiin jäähyistä mitä mieltä tahansa, Tappara oli tappavan kova ylivoimalla, kaikki kolme maalia syntyivät miesylivoimalla. Ansaittu voitto ja perjantaina sota jatkuu.

Hienoja maaleja nähtiin keskiviikkona, miten perjantaina?

 

Henrik Haapala ja Dominik Hrachovina olivat ottelun sankarit. Dominator torjui Tapparan maalilla melkein 40 kutia, virkaveli TPS:n päädyssä reilut 10 vähemmän. Henrik Haapala viimeisteli ylivoimalla äärettömän tärkeän tasoitusmaalin ja jatkoerän lopulla sitten voittomaalin ylivoimalla. Peli lupaa tälle sarjalle todella hyvää ja pudotuspelimeininkiä löytyi heti alusta alkaen. Huutahan tuo TPS:n puolustus sitä Henrik Tallinderia ja niitä saappaita ei kovin moni voi tästä liigasta täyttää. Näillä on nyt mentävä, kolhuja on varmasti monella.

Ottaako Tappara jo toisen kiinnityksen finaalipaikkaan vai taisteleeko TPS Tampereella? Kumpikin on mahdollista, mutta kertoimissa Tappara on selvä suosikki. Viekö kokemus kirvesrinnat tästä sittenkin voiton? Sota on vasta alussa, joten tässä varmasti tullaan näkemään melkoisia vaiheita…

Tappara – TPS vedonlyönti ja kertoimet

Ei sieltä Tapparalle edelleenkään tullut voittoa varsinaisella peliajalla, mutta voitto on aina voitto näissä pudotuspeleissä. TPS-otteen kirpoaminen menee ehkä kokemattomuuden piikkiin, mutta heti ensimmäisen pelin ryöstö ei lupaa TPS:lle mitenkään hyvää. Toki joukkue on ärsytetty ja tulee iskemään Tampereella isosti, mutta mihin se sitten riittää? On eri asia lähteä sitten lauantain seuraavaan peliin 1-1 tilanteessa kuin 0-2 Tapparalle.

Tasainen ottelu tästä todennäköisesti tulee ja eiköhän peli pääty varsinaisella peliajalla tasapeliin tai sitten maalin erolla jommallekummalle. Todella mielenkiintoinen sarja käynnissä, vedonlyöntikohteita riittää todella paljon kaikkiin otteluihin. Käy betsaamassa ja jännitä mukana tätä kevään huiminta kiekkohuumaa. Kotimaassa ainakin.

 

Näin pelataan näissä pudotuspeleissä:

1                           Ke 4.4.2018          18:30                    TPS – Tappara 2-3 ja.

2                           Pe 6.4.2018          18:30                    Tappara – TPS

3                           La 7.4.2018          17:00                    TPS – Tappara

4                           Ma 9.4.2018         18:30                    Tappara – TPS

5                           Ke 11.4.2018        18:30                    TPS – Tappara (tarvittaessa)

6                           To 12.4.2018        18:30                    Tappara – TPS (tarvittaessa)

7                           La 14.4.2018        17:00                    TPS – Tappara (tarvittaessa)

Tampesterissa nostellaan taas kannua kauden päätteeksi?

On eri asia lähteä sitten lauantain seuraavaan peliin 1-1 tilanteessa kuin 0-2 Tapparalle.

Aseta vetosi