Tiistai 20.3.2018 - TPS aloittaa pudotuspelisarjan SaiPaa vastaan. Tuleeko heti ensimmäinen vierasvoitto?

TPS - SaiPa, keskinäiset pelit 1-3 tällä kaudella. TPS on sarjan suosikki, miten kauan SaiPa piinaa?

TPS – SaiPa klo 18:30 ti 20.3.2018

Turussa on pudotuspelien alkua odotettu varmasti vesi kielellä. Samalla on jännitetty sitä, mikä runkosarjan kakkoselle sieltä ns. säälipleijareista oikein vastaan tulee. Näistä 1. kierroksen pudotuspeleistä oli sääli kyllä kaukana ja SaiPa sai varmasti oivasti itseluottamusta kun se kaatoi Pelikaanit vaikeimman kautta.

Sulaako SaiPa kuitenkin TPS:ää vastaan vai riittääkö lappeenrantalaisten tankissa bensaa vielä pistämään TPS ahtaalle? Näiden joukkueiden pelit ovat menneet mielenkiintoisesti 3-1 ja vieläpä niin että SaiPa on voittanut kolme peliä ja TPS yhden. Tämä takaa tähän ottelusarjaan mielenkiintoiset asetelmat, vaikka TPS onkin ottelusarjan suuri suosikki. Mutta näistä lukemista voisi päätellä että ei tämä taida ihan 4-0 Tepsille mennä? Voidaan hakea voittajaa jopa kuudesta tai seitsemästä ottelusta, jos oikein tiukoille menee.

TPS:llä mahdollisuudet vaikka päätyyn asti, toki niin on myös SaiPalla.

Runkosarjassa näiden joukkueiden välille kertyi lopulta 19 pistettä, mutta näissä peleissä ei pahemmin runkosarjaa mutustella. SaiPan ulkomaalaisvahvistuksilta odotetaan paljon, toki tietenkin myös TPS:n vastaavat ovat isossa roolissa.

TPS – SaiPa kertoimet ja vedonlyönti

Ei välttämättä mikään maaliryöpsähdys ole tästä pelistä tulossa, mutta maalintekijävetoon on aina kiva laittaa enemmän täkyjä. Pienimmät kertoimet kotijoukkueella ovat Eric Perrin (Unibet 2.90), Zach Budish (3.15) ja Tomi Kallio (3.65) kolmikolla, mutta kyllä sieltä voi nostaa samaan listaan vaikkapa Patrik Virta (4.00) ja Oula Palve (4.00) kaksikon. Tuskin nämä kaikki nyt ensimmäisessä matsissa maalia tekevät, mutta kyllä joku tehnee?

SaiPalta voi laittaa kiinni Cody Kunyk (5.20), Curtis Hamiton (5.75) ja Ahti Oksanen (5.40) kolmikon. Oksanen ratkaisi hienosti viimeisimmän Pelicans taiston, siellä on kuumaa ukkelia tarjolla tähän vetoon. Toki voi laajentaa hieman repertuaaria ja laittaa sinne Goodwin (6.25) ja Tanus (5.75) kaksikon. Eri asia jääkö sitten voitolle näillä vedoilla jos ottelusta muodostuu vähämaalinen. Mutta jännittää saa ainakin.

Unibetillä on tarjolla myös pistevetoa ja alustavasti sieltä löytyy kuuden pelaajan kertoimet. 1.52 on kiva kerroin syöttökone Ilari Filppulalle, samoin Tomi Kallion 1.60 kerroin on ihan napattavissa oleva.

Samanlaista menoa odotettavissa tänään?

Unibetillä on tarjolla myös pistevetoa ja alustavasti sieltä löytyy kuuden pelaajan kertoimet. 1.52 on kiva kerroin syöttökone Ilari Filppulalle, samoin Tomi Kallion 1.60 kerroin on ihan napattavissa oleva.

Aseta vetosi