Valioliiga: Liverpool – Arsenal lauantaina 24.8.2019 kello 19:30

Valioliigan lauantain kruunaa kärkikamppailu Liverpool - Arsenal. Vieraat eivät ole Anfieldillä viihtyneet, miten käy nyt? Liverpool iso suosikki voittamaan pelin, mutta pysyykö pallot Adrianin näppylähanskoissa ja onko Poolin hyökkäyskolmikko Firmino, Manë ja Salah iskussa? Tässä matsissa kaikki kolme tekee maalin?
Valioliiga: Liverpool – Arsenal
Elokuu 24,2019
19:30

Valioliiga: Liverpool – Arsenal, taistelu kärkipaikasta!

 Lauantain iltapelissä päästään oikein huippumatsin tunnelmaan, onhan vastakkain ainoat Valioliigan kaksi joukkuetta jotka eivät vielä pistemenetyksiä kohdanneet. Jaetaanko pinnat tästä pelistä 1-1 vai nappaako Liverpool kolmannen voiton kauden alkuun? Vai tekeekö Arsenal ison yllätyksen ja nappaa kertoimien vastaisesti voiton? Eihän näitä matseja kertoimilla voiteta, mutta Liverpool – Arsenal pelin kertoimet 1.50 – 4.80 – 6.00 lupailevat Arsenalille hädän päiviä.

Arsenal saa otteluun toivottavasti mukaan jo ryöstöyrityksessä traumatisoituneet Sead Kolasinacin ja Mesut Özilin, toki heille on ollut mainioita paikkaajia tarjolla tähänkin asti. Etenkin keskikenttämies Ceballos on ollut todella pirteällä pelipäällä ja tämä herra tulee saada kuriin Poolin puolustukselta.

Jurgen Kloppin kokoonpano edellisessä pelissä oli tämänmoinen, mitä muutoksia tulee? Joku rotaatiopyörähän sieltä taatusti narahtaa johonkin suuntaan, se on selvä.

Veikkaus: Özil ja Kolasinac Arsenalilta kehiin?

Liverpool 4-3-3

Adrian – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Milner, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah.

Entä sitten Arsenal? Özil oli viime kierroksella ”pipi” mutta Kolasinac oli jo penkillä. Miten mahtaa olla tässä kohtaa? Ja miten tuo vaikuttaa ylipäänsä Arsenalin pelaamiseen? Tällä kokoonpanolla Arsenalin valmentaja laittoi pelurit kehiin edellisessä koitoksessa.

Arsenal 4-2-3-1

Leno – Monreal, Luiz, Sokratis, Maitland-Niles – Guendouzi, Willock – Nelson, Ceballos, Aubameyang – Lacazzette

TOP3 vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Tästä matsista voitaisiin napata ykkösellä alkava kerroin kiinni yli 2.5 maalista, Adrian päästänee sen yhden helpon ja Poolin kärkikolmikko riepottelee Arsenalin puolustusta ainakin parilla maalilla? Unibet 1.42 kerroin ottelussa yli 2.5 maalia

Kakkosen kertoimella napataan Sadio Manen maali, mies on ollut todella pirteällä pelipäällä viime peleissä. 1+1 tehot viime pelissä tehnyt peluri laittaa pallon verkkoon lauantaina Unibetin kertoimen mukaan kertoimella 2.14.

Kolmosen kertoimelle haetaan Arsenalin Alexandre Lacazetten maali, Adrian päästänee sen yhden helpon tässä pelissä. Unibetin kertoimien mukaan Lacazzette pistää pallon pömpeliin kertoimella 3.60.

Suorastaan käsittämätön tilasto. Jatkuuko kaikkien pelaajien putket?

Liverpool laittaa Arsenalin nippuun?

Niin, näinhän ne kertoimet hieman lupailevat. Arsenalin peli on ollut pientä hakemista, mutta ei se Poolinkaan peli mitään timanttia ole ollut. Tämän pelin luulisi sytyttävän, voittaja kun on Valioliigan ainoa joukkue puhtaalla pelillä. Onko se Liverpool vai Arsenal? Käy betsaamassa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä