Valioliiga: Liverpool - Arsenal klo 19:30 la 29.12.2018

Liverpoolin tappiotonta putkea kokeilee tällä kertaa Arsenal. Kun 19 pelissä Liverpool on päästänyt vain seitsemän maalia, ei tulosvedossa välttämättä kannata laittaa vieraille kahta maalia enempää. Vai olisiko sittenkin?
valioliiga
Valioliiga: Liverpool - Arsenal
Joulukuu 28,2018
19:30

Valioliiga: Liverpool – Arsenal, yllättääkö Arsu?

Valioliigan kärjessä kuuden pisteen erolla seuraaviin porskuttava Liverpool saa kotikentälleen 13 pistettä ja sijalla viisi Valioliigassa olevan Arsenalin. Liverpoolilla ei tappioita vielä ole ja kun 19 ottelussa päästettyjä maalejakaan ei ole kuin 7 kappaletta, on Arsenalilla täysi työ hoitaa homma kotiin.

Pitkävetokertoimet kertovat ottelun lähtökohdista paljon, Unibet mm. antaa tähän matsiin kertoimet 1.50 – 4.85 – 6.60. Arsenalin peliin ei pahemmin luoteta vaikka nämä ovat juuri niitä pelejä joihin Liverpool voi kompastua. Onko kuuden pisteen etumatka tuonut jo hyvän olon tunnetta vai onko itseluottamus mennyt jo yli? Jos puolessa välissä kautta ei ole päästänyt kuin seitsemän maalia, jossain on tehty jotain oikein ja isosti. Nyt tuon tekemisen pitää vain jatkua kauden loppuun saakka.

Yli 2.5 maalin kerroin Unibetillä on ainoastaan 1.50, yli 3.5 maalia on saanut kertoimeksi 2.32. Molemmat joukkueet tekevät maalin on listoilla kertoimella 1.62 – pystyyköhän Arsenal ohittamaan Liverpool-maalivahti Alissonin? On se toki mahdollista. Liverpool on yhdeksässä kotiottelussa päästänyt kaksi maalia, joten tiukkaa se todellakin tulee olemaan. Poolin puolustus on toiminut erittäin hyvin viime aikoina – tai oikeastaan koko kauden. Arsenalin vierasottelut (9 kappaletta) ovat menneet 4-3-2 ja maalierolla 21-15. Tuskin tuota keskiarvon osoittamaan kahta maalia se tässä tekee. Tulosvetoon voisikin laittaa kotijoukkueelle 1,2,3 – 0,1. Ei kai Arsenal parempaan kuin tasapeli yllä?

Liverpool – Arsenal kokoonpanot otteluun

Näillä kokoonpanokoostumuksilla joukkueiden oletetaan lähtevän peliin. Liverpoolilta edelleen pois Alex Oxlade-Chamberlain, Joseph Gomez, Joel Matip ja James Milner, pelikunnon kanssa tekemistä on vielä James Milnerillä, Alberto Morenolla ja Dominic Solankella. Arsenalilla puolestaan sivussa loukkaantumisen takia on ainakin Holding, Mavropanos, Welbeck, Smith-Rowe, Bellerin ja Mkhitaryan. Mustafi, Monreal ja Koscielny eivät ole täydessä pelikunnossa, mutta saattavat pelata.

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Keita, Henderson, Wijnaldum – Mané, Firmino, Salah

Arsenal (4-2-1-2)

Leno – Kolasinac, Sokratis, Mustafi, Lichsteiner – Xhaka, Torreira, Guendouzi – Ramsey – Aubameyang, Lacazette

Liverpoolin voittoa lapulle, mutta joskushan se ensimmäinen tappiokin tulee. Tai ainakin oletettavissa on että se tulee. Tuskin kuitenkaan kotiyleisön edessä.

Hieman vertailua:

Liverpool jatkaa putkea - vai jatkaako?

Joskushan se tappiokin tulee, se on varma. Mutta tuleeko se juuri tässä ottelussa vai kenties ensi kaudella? Liverpoolin tappioton putki on ollut huima, samoin päästettyjen maalien vähyys. Miten käy tässä pelissä? Katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi