Mestarien liiga: Liverpool – FC Barcelona 7.5.2019 kello 22:00

Salah ja Firmino Poolilta poissa, onko kotijoukkueella mitään mahdollisuuksia jatkoon? Ei taida olla, mutta ainahan sitä voi yrittää... Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestarien Liiga veikkaus
Mestarien liiga: Liverpool – FC Barcelona
May 07,2019
22:00

Mestarien liiga: Liverpool – FC Barcelona, Pool hakee melkoista ihmettä!

Barcelona laittoi viikko sitten kotiottelussaan melkoisen turbovaihteen päälle ja hoiti homman todennäköisesti jo kotiin ensimmäisessä osaottelussa. 3-0 johto tuntuu turvalliselle varsinkin kun Liverpoolilta on kaksi syömähammasta poissa. Mohammed Salah ja Roberto Firmino ovat poissa loukkaantumisten takia, samoin Naby Keita on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Nyt olisi toki kotijoukkueelle isoa sankarinviittaa tarjolla, mutta kuka tai ketkä sen ottaa? Tässä kokoonpanoehdotukset tähän peliin, kuka tuolta voisi tehdä samat kuin Messi ja Suarez tekivät Barcelonassa?

Liverpool (4-3-3)
Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Aleander-Arnold – Wijnaldum, Fabinho, Henderson – Mane, Origi, Shaqiri

Real Madrid (4-4-2)
Stegen – Alba, Lenglet, Pique, Roberto – Coutiho, Busquets, Rakitic, Vidal – Messi, Suarez

Muistathan Nordicbetin 5€ Ilmaisvedon jalkapalloon?

Klikkaa ja betsaa Veikkausliigaa kympillä ja veto on sinun!

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Valtavasti betsattavaa – mitkä päätyvät sinun lapulle?

Otteluun on ihan järkyttävät määrät vedonlyöntikohteita tarjolla. Unibet on ladannut Pre-match kohteisiin reippaasti yli 400 kohdetta, pitkävetokertoimet pelissä ovat 2.47 – 3.80 – 2.80, joten Pool on ottelun suosikki. Mutta faktahan on se, että sille ei riitä 2-0 tai 1-0 voitto mihinkään, myös 4-1 voitto vie Barcelonan jatkoon. Kolmen maalin voitto ilman että Barcelona tekee maalin maalia vie pelin vasta jatkoille! Ison tehtävän edessä Pool kyllä tosiaan on, mutta onhan tässä viime aikoina nähty melkoisia sulamisia…

Lionel Messi oli edellisessä pelissä paikoin maaginen ja vaparimaali oli yksi tämän kauden hienoimpia, ainakin tuollaiseen paikkaan. Onnistuuko Messi tässä pelissä? Kerroin ensimmäiselle ja viimeiselle maalille ovat 4.90, ylipäänsä maalikerroin on 2.17. Yhdelläkin maalilla Barcelona on todella lähellä jatkopaikkaa, mutta sen ei siis tarvitse tätä ottelua suinkaan voittaa. Sille riittää että se pitää Liverpoolin tarpeeksi lähellä, Mutta onko se väärä taktiikka tähän peliin? Mene ja tiedä…

Liverpoolille olisi sankarinviittaa tarjolla, mutta kuka sieltä olisi sellainen joka voisi Barcelonan lauluun laittaa? Sadio Manen maalintekijäkerroin on 2.55, Sturridgella se on 3.20. Ennakkoasetelmat näyttävät siltä että Klopp ei pääse vieläkään hypistelemään Liverpoolin kanssa voittamaansa voittopokaalia, alkaako faneilla jo mitta täyttymään? Katso kattava vetotarjonta tähän peliin ja laita lisäjännitystä kehiin Mestarien Liigaan – hurja määrä kohteita tarjolla!

Kenelle sinun peukkusi menee?

Liverpool on pahassa paikassa - tekeekö Klopp ihmeen?

Ensimmäisen ottelun perusteella ei tee, mutta nyt on kotipeli ja kaikki taas mahdollista. Pool voi toki voittaa, mutta jopa jatkoaika eli 3-0 Liverpoolin voitto tuntuu versin kaukaiselta tempulta. Jännitä mukana!

Aseta vetosi