Valioliiga: Liverpool - Bournemouth la 7.3.2020 kello 14:30 Vihje ja Kertoimet

Liverpool palaa takaisin raiteilleen tässä ottelussa, tai ainakin kaikki on sitä varten pedattu. Bournemouth ei ole vieraissa nyt mitenkään isosti loistanut ja nyt Pool tummentaa vierasjoukkueen entisestään. Montako maalia Poolille pistetään?
Liverpool - Bournemouth
Maaliskuu 07,2020
14:30

Anfield, Liverpool
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.25 – 6.50 – 13.00
TV: Viasat / Viaplay, 14:30

Liverpool – Bournemouth, nyt se juna takaisin raiteille!

Liverpoolin tämän kauden heikoin jakso on osunut pahaan paikkaan. Atletico Madrid pelistä alkanut jakso on neljän pelin aikana tuottanut jo kolme tappiota ja näissä tappiopeleissä ei ole tehty yhtään maalia. Huolestuttaako? No Valioliigan mestaruuden kannalta ei, mutta mitä tässä pelissä tapahtuu? Keskiviikkona kun Liverpoolilla on edessään iso ottelu Atleticoa vastaan eikä tätäkään oikein saisi hävitä. Muuten alkaa sukka puristamaan yhdellä sun toisella pelaajalla.

Pisteitä kaivataan, mutta ei ihan hinnalla millä hyvänsä

Liverpoolin ennätyshyvä kausi on saanut ikävän käänteen ja otteluruuhkassa fokus on hieman hukassa. Neljään peliin tosiaan kolme tappiota, viimeisin Chelsealle FA Cupin pelissä. No, asenteesta tietty kertoo jotain se että hörppyveska Adrian laitettiin maaliin ja Salahia lepuutettiin. Mutta eihän nuo tappiot ikinä kivoilta tunnu. Nyt Poolilta vaaditaan ”back to normal” asennetta, kauden 14 kotipeliä on mennyt kaikki voittoina ja kun Bournemouth ei ole viiteen peliin tehnyt vieraissa kuin yhden maalin – ei se tätä tule myöskään voittamaan. Eihän?

Poimitaan otteluun seuraavat kertoimet Nordicbetiltä:

⭐ Sadio Mané tekee ottelussa maalin, 1.98

⭐⭐ Bournemouth alle 0.5 maalia, 1.89

⭐⭐⭐ Liverpool voittaa kahdella maalilla, 4.00

Millä kokoonpanoilla mennään?

Betsejä asettaessa kannattaa ottaa huomioon se, että Liverpool pelaa keskiviikkona tärkeän Mestareiden liigan pelin Atleticoa vastaan. Lauantaista ehtii kyllä mainiosti palautua, mutta jos pientäkin kolhua on ykkösmiehistön ukkeleilla ilmoilla niin tuskin tässä ottelussa mitään riskeerataan. Edellisessä Watford-nöyryytyksessä kokoonpano oli tässä mallissa:

Alisson – Robertson, van Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Fabinho, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah

Chelseaa vastaan Valioliigassa Bournemouth pelasi kotonaan 2-2 tasapelin, siinä kokoonpano oli tämänmoinen:

Ramsdale – Smith, Ake, Cook, Stacey – Cook, Lerma, Billing – King, Wilson, Fraser

Liverpool nousee tasolleen vai jatkaa tappioputkea?

Liverpool on melkoisessa tienhaarassa. Kauden tärkein peli tähän mennessä odottelee ensi viikolla Atletico Madridia vastaan, mutta ihan ei voi lapasia heittää nurkkaan myöskään Valioliigassakaan. Kotona Pool on vielä voittamaton ja edellisestä tappiosta on aikaa valovuosia. Ei se tappio tässäkään pelissä tule, eihän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä