Valioliiga: Liverpool - Brighton kello 19:30 la 25.8.2018

Liverpool jahtaa jo kolmatta peräkkäistä nollapeliä kun Brighton saapuu vieraaksi. Miten käy tässä ottelussa, saako Brighton Salahin, Manen ja Firminon kuriin? Lyö vetoa!
Liverpool - Brighton Valioliiga veikkaussivut
Valioliiga: Liverpool - Brighton
Elokuu 25,2018
19:30

Valioliiga: Liverpool – Brighton kello 19:30 la 25.8.2018

Liverpool lähtee kauden kolmanteen Valioliigapeliin varsin mukavista asetelmista. Tehtynä on kuusi maalia, joukkueen peli näyttää hyvälle ja päästettyjä maaleja nolla. Ei sillä ole varaa lähteä takki auki Brightonia vastaan, viime viikonloppuna nimittäin nähtiin Manchester Unitedin toimesta se miten siinä sitten käy.

Kertoimet otteluun osoittavat sen että tässä ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki ja se ei ole Brighton. Unibet tarjoilee tähän peliin kertoimet 1.15 – 8.00 – 18.00. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Liverpool ottanee tästä 2-3 maalin voiton, mutta ei sekään voi puolivaloilla tähän peliin lähteä.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti, tuolloin lukemat olivat 1-5 Brightonin kotikentällä ja 4-0 Liverpoolin kotona. Nähdäänkö taas neljän maalin voitto punaisille?

Manélta manee ennätys:

Mutta mitä sinne vetolapulle? Yli 3.5 maalia 2.02, yli 4.5 maalia 3.40, toteutuuko kumpikin vai ei kumpikaan? Alle 3.5 maalia 1.82 on ihan ok veto jos Brighton vetää paribussin rankkarialueen rajalle. Crystal Palace yritti edellisessä ottelussa moista, mutta Pool pääsi sitten hyödyntämään pari maalipaikkaa.

Liverpool ei päästä tässäkään pelissä maalia? No joskus se tulee, mutta tuleeko tässä? Kyllä vaihtoehto 1.81 ja Ei 1.89. Kumman laitat lapulle? Vierasjoukkueen voitto ilman Poolin maalia antaa huiman 29.00 kertoimen.

Naby Keitan maali ja Liverpool voittoon, 3.65 pääsee myös meidän lapulle.

Liverpool – Brighton ennakoidut kokoonpanot

Tämän tiedon mukaan Liverpoolilta ovat poissa pitkäaikaispotilas Alex Oxlade-Chamberlain ja Dejan Lovren, muuten Jurgen Klopp pääsee valitsemaan otteluun pelaajat terveistä pelaajista. Brightonilta sivussa yksi edellisen ottelun sankareista, Lewis Dunk ja Florin Andone sekä Jose Izqueirdo. Myös Brunon pelaaminen on ainakin ottelun alla epäselvää.

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Keita, Wijnaldum, Milner – Mane, Firmino, Salah

Brighton (4-4-1-1)

Ryan – Bernardo, Balogun, Duffy, Montoya – March, Pröpper, Stephens, Knockaert – Gross – Murray

Samalla kaavalla lauantaina?

Tulosvetoon kannattaa laittaa ihan komeitakin lukemia, eihän sitä koskaan tiedä…

Fantasy Sports Valioliiga - deadline 13:30 la 25.8.!

Taas mennään. Laita oma kokoonpanosi kuntoon Valioliiga Suomi fantasyfutiksessa ja käy vaikka tutustumassa Bethardin omaan Fantasy Sports -osastoon jos jäit jo junasta!

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt