Valioliiga: Liverpool - Brighton, monella maalilla isännille?

Liverpool ei ole pitkään aikaan pelannut nollapeliä, mutta nyt sellainen voisi olla tulossa? Mitä laitetaan tulosvetoon? 2,3 - 0,1 voisi olla hyvä lähtökohta? Katso kertoimet!
Valioliiga: Liverpool - Brighton
Marraskuu 30,2019
17:00

Valioliiga: Liverpool – Brighton, Klopp ruoskii punaiset voittoon?

Kun ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.20 – 7.25 – 19.00, ei ennakkosuosikista ole epäselvyyksiä. Niin monet kerrat kuitenkin pienempi joukkue on päässyt yllättämään isomman jengin housut kintussa kun asennevamma on alkanut jo pukukopista. Onko Poolilla mielessä isommat pelit nyt lauantaina, Valioliigaa kun pelataan taas ensi viikolla ja taas viikonloppuna? Nämä on niitä pelejä mitä nyt pitää voittaa ihan sillä rutiinipelillä, mutta toisaalta asenteen ei pitäisi olla siellä ns. selväpeli, seuraava -osastolla.

Ei Liverpoolkaaan ole hävinnyt miesmuistiin, mutta kyllähän kaikki putket on määrä joskus päättyä. Olisiko Brightonista siihen? Ei ainakaan viimeisimpien tulosten johdolla, se kun hävisi vieraissa juuri Manchester Unitedille 3-1 ja Leicester kävi hakemassa pisteet 0-2. Sitä ennen se toki voitti kaksi kriisijoukkuetta, Norwich kaatui 2-0 ja Everton 3-2. Mutta ei tämä välttämättä lupaa ihan kaikkein parasta tähän peliin. 10 viime peliä on menty tilastoin 3-2-5 maalierolla 12-15, Liverpoolilla samat tilastot ovat 7-3-0 ja 25-14. Siihen toki mahtuu Mestarien liigaa ja Liigacupia, mutta hieman ollaan eri tasolla.

Tilastoista löytyy kolme näiden joukkueiden välistä peliä Liverpool – Brighton kaavalla, 6-1 (FA Cup), 4-0 ja 1-0 Valioliigaa. Ei Brighton ole kotonakaan Poolia voittanut, siellä lukemat 1-2, 1-5, 0-1. Juuri tämänkin vuoksi isäntien tulee olla varuillaan.

Mitä? Nyt on kunnon ensitalletusbonus!

Veikkaus: Rutiinipeli, Pool otteluruuhkassa

Jürgen Klopp sai keskiviikon Napoli-pelissä keltaisen kortin, alkaako olemaan paineita? Ne varmasti välittyvät myös joukkueeseen, nyt pitää jaksaa jos sitä kannua haluaa nostella kauden päätteeksi kotimaan kamaralla. Toista Mestarien Liigan voittoparaatia tuskin tulee putkeen… tai eihän sitä koskaan tiedä.

Kyllähän tässä se maaliodottama on siellä 3-4 maalin suunnalla, olisiko 2-1, 3-0 lähtökohdat otteluun ja tulosvetoon? Yli 2.5 maalin betsillä rahat palautuu osuessaan vain 1.44 kertaisesti, yli 3.5 maalin pelissä kotiutusta voi harjoittaa kertoimella 2.14.

Tasoitusvedossa löytyy lukemia aina 0-5 tasoitukseen saakka, mutta tuo tarkoittaisi jo kuuden maalin voittoa Poolille jos ykköstä betsaa. Kerroin on ainakin kohdillaan, 20.00. Tsekkaa kaikki kohteet tasoitusvetoon!

Napoli-pelissä kokoonpano aloituksessa Liverpoolilla oli:

Alisson – Robertson, van Dijk, Lovren, Gomez – Milner, Fabinho, Henderson – Mane, Firmino, Salah.

Miten vakava on erinomaista kautta pelanneen Fabinhon loukkaantuminen?

Brightonin kokoonpano Leicester -tappiossa oli tämänlainen:

Ryan – Burn, Webster, Duffy, Montoya – March, Stephens, Propper – Trossard, Maupay, Mooy

Liverpoolilla on joulukuussa aika rankka ohjelma, tarjolla myös FIFA World Club Championship turnaus.

Mane, Firmino vai Salah?

Parhaimmillaan tämä kolmikko tekee mitä tahtoo, mutta tässä pelissä taitaa riittää että joku on pelipäällä. Olisiko se Mane?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja