Liverpool - Burnley 10.3.2019, Poolilla pakkovoiton paikka

Liverpool on saanut tämän vuoden aikana kasaan kahdeksan pistettä vähemmän kuin Manchester City. Vankka johto liigakärjessä on vaihtunut takaa-ajoasemaksi.
Liverpool - Burnley
Maaliskuu 10,2019
14:00

Liverpool oli vuoden alussa jo seitsemän pisteen karkumatkalla sarjakärjessä. Silloin muistettiin mainita, että Liverpool saattoi enää hävitä liigamestaruuden. Nyt se on jo pisteen Manchester Cityä perässä.

Ei Liverpool huonosti ole pelannut. Se on edelleen hävinnyt tämän kauden liigassa vain kerran, mutta tasapelejä on aivan liikaa. Kuudesta viime liigaottelusta se on pelannut neljä tasan.

Viime kaudella Liverpoolin luotettava ase oli loistava, nopea ja vaarallinen hyökkäyspää. Nyt tämä Manen, Salahin ja Firminon kolmikko on onnahdellut. Mestareiden liiga mukaan lukien Pool on nyt pelannut kolme kertaa viimeisistä neljästä ottelusta tasan 0-0. Sen puolustus toki on ollut rautaa koko kauden, mutta voittomaalit ovat jääneet tekemättä.

Heikompiaan vastaan, ja varsinkin kotona Anfieldilla, Liverpool on ollut rautaa. Reilu viikko sitten se myllytti Watfordin 5-0 ja kuukausi sitten Bournemouthin 3-0. Burnley menee samaan sarjaan.

Liverpoolilla on vakuuttava putki Valioliigan kotiotteluissa. Viimeiseen 35 kotiotteluun se ei ole liigassa hävinnyt, putki on koko Valioliigan historian neljänneksi pisin.

Tämän kauden 14 liigaottelussa kotikentällä Pool on pelannut saldon 14-2-0 ja maaliero on tyrmäävä 40-7.

Muutama päivä Bayern -matsiin

Liverpoolilla on ensi viikolla tärkeä Mestareiden liigan ottelu Bayern Munchenia vastaan. Varmasti Jurgen Klopp mielellään antaisia kovalla kuormituksella pelaaville avainpelaajille huilivuoroja, mutta nyt ei kyllä varmasti pysty. Burnley -ottelu on pakkovoiton paikka.

Dejan Lovren on jälleen pelikunnossa, mutta tuskin Klopp miestä vielä avaukseen nostaa. Firmino aloitti viime viikonlopun Everton -ottelun vaihtopenkillä, joten nyt hän lienee avauksessa. Mo Salah on nyt pelannut kolme ottelua ilman maalia, ja se on hänen pisin maaliton kautensa Liverpoolin paidassa.

Burnley oli syyskaudella heikko. Viime kauden komeettajoukkue vajosi putoamistaistoon. Joulukuun 30. päivän ja helmikuun 23. päivän välillä se sitten pelasi kahdeksan ottelun tappiottoman putken, ja se nosti joukkueen kuiville. Putken aikana Burnley voitti muun muassa Tottenhamin ja pelasi ManU:n Old Traffordilla tasapelin.

Nyt viime kierroksilla joukkue on taas pelannut heikommin. Se on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, ensin Newcastlelle ja viimeksi Crystal Palacelle. Taas Burnleyn pitää olla huolissaan sarjapaikastaan. Eroa putoamisviivan alla olevaan Cardiffiin on vain viisi pistettä.

Burnley tulee olemaan kauden lopulla pulassa, jos se ei aivan hurjaa kevätkuntoa saa aikaiseksi. Sillä on kova ohjelma edessä. Cardiff on ainoa Burnleytä heikompi joukkue, jonka se vielä kohtaa. Joukkueen neljä viimeistä ottelua ovat Chelseaa, Manchester Cityä, Evertonia ja Arsenalia vastaan.

Burnley tarvitsisi kolme voittoa, että sarjapaikka ensi kaudeksi olisi käytännössä varma.

Burnley pelaa ilman Defouria ja Lennonia, mutta Gudmundsson on pian taas avauksen kunnossa.

Liverpoolon mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Burnleyn mahdollinen avaus: Heaton; Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor; Hendrick, Westwood, Cork, McNeil; Barnes, Wood

 

Unibet antaa otteluun alle 3.5 maalia -betsille kertoimeksi 1.71, ja sen voi pelata. Liverpoolin kärki ei ole sama kuin viime vuonna. Vaikka se tekisin viisi Watfordin verkkoon, niin silti vain kaksi kertaa Poolin viimeisestä kymmenestä ottelusta peli on mennyt vähintään neljään maaliin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä