Valioliiga: Liverpool - Cardiff klo 17:00 la 27.10.2018

Montako maalia Liverpoolille laitetaan? Pool oli vahva viikolla Mestarien liigan ottelussa ja saman oletetaan jatkuvan tässä ottelussa. Kolme pistettä, mutta mitä tulosvetoa tähän peliin? 4-0? 5-0?
Valioliiga: Liverpool - Cardiff
Lokakuu 27,2018
17:00

Valioliiga: Liverpool – Cardiff klo 17:00 la 27.10.2018

Valioliigassa nähdään lauantaina ottelu, josta uhkaa muodosta varsin yksipuolinen näytös. Liverpoolin kova nippu saa vieraaksi Cardiffin, joka tulee tällä kaudella painimaan putoamispeikon kanssa. Cardiff osoitti hienosti elon merkkejä edellisessä kotiottelussaan Fulhamia vastaan, jonka se voitti peräti 4-2. Liverpoolilla ei siis ole varaa lähteä peliin takki auki.

Nordicbet antaa tähän otteluun pitkävetokertoimet 1.11 – 11.00 – 30.00, joten mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi todellinen yllätys. Iso asia mietittäväksi on myös se, että millä tasoitusvedolla tätä ottelua lähtee hakemaan kotiin. Keskiarvon mukaan Liverpool ei ole tällä kaudella tehnyt kuin alle pari maalia per peli, joten onko jopa neljä maalia liikaa vaadittu? Vastassa on nyt toki Cardiff, jonka maaliin on mennyt yhdeksässä pelissä 19 maalia.

Puolustuksen lujittaminen syönyt tehoja hyökkäykseltä?

Tulosvetoon tähän peliin kannattaa laittaa isojakin hakuja 2,3,4,5 – 0,1 lukemat, eiköhän tämä ole aika osumavarma haarukka? Kannattaa toki katsastaa millä kokoonpanolla Liverpool peliin lähtee ja tipahtaako kokoonpanosta lisää porukkaa pois keskiviikon pelin jälkeen. Se tasoittaa puntteja kummasti vastaiskuja tekevää Cardiffia vastaan.

Liverpool – Cardiff otteluennakko

Edellisissä Valioliiga-peleissä joukkueet pelasivat seuraavilla aloituskokoonpanoissa:

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Lovren, Gomez – Milner, Henderson, Shaqiri – Lallana, Sturridge, Salah

Cardiff (4-4-1-1)

Etheridge – Bennett, Bamba, Morrison, Manga – Murphy, Arter, Gunnarsson, Camarasa – Reid – Paterson

Ottelussa yli 3.5 maalin kerroin on vain 1.85, mutta ihan potentiaalinen betsikohde. Yli 4.5 maalia on saanut sitten jo kertoimen 2.90, joten neljä maalia taitaa olla se oletus tähän peliin? 4-0 ja 3-1 tulosvetoon? Salahin ketsuppipullon avautuessa jälki voi olla paljon pahempaakin.

Ehkä hyvä kohde voisi olla myös yli 1.5 maalia ensimmäiseen puolituntiseen, eiköhän Pool pistä täyden höyryn päälle heti alusta alkaen. Jos maali tehdään ensimmäiseen kymppiin, siitä Nordicbet lupaa kertoimet 3.50. Ottelun kokonaismaalimäärästä voi lyödä myös vetoa, 0-1 maalia on saanut kertoimeksi 7.85, 2-3 maalia 2.34, 4-6 maalia 2.05. Seitsemän maalia tai enemmän tuokin sitten jo kertoimen 9.40.

Jatkaako Mo Salah hyviä otteitaan? Mo Salah!

Liverpool-faneille luvassa maalibakkanaalit?

Cardiff ei ole mitenkään vieraissa loistanut, mutta ei se Liverpoolkaan ole maaleilla mässäillyt. Onko tässä nyt eri ääni kellossa ja Pool väsää vähintään kolme byyriä? Katso parhaat kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt