Valioliiga: Liverpool – Crystal Palace ke 24.06.2020 klo 22:15

Liverpool ei tässä ottelussa vielä pääse mestaruutta varmistamaan, mutta koko ajan tuo hetki on lähempänä. Avauspeli Evertonia vastaan oli jälleen sitä nihkeää peruskauraa ja taisipa tuossa ottelussa pelaajia jopa jännittää. Crystal Palacea vastaan on odotettavissa todennäköisesti samankaltainen peli.
Valioliiga: Liverpool – Crystal Palace
Kesäkuu 24,2020
22:15

Anfield, Liverpool
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.25 – 6.50 – 12.50
TV:  Viaplay Livestream

Liverpool – Crystal Palace

Liverpool ei edelleenkään ole kauden aikana hävinnyt kuin yhden pelin, joten 30 pelin jälkeen ei sitä oikein voi odottaa tässäkään pelissä. Crystal Palace on kuitenkin pelannut varsin mainion kauden ja löytyy monen yllätykseksi tällä hetkellä sarjan sijalta 9. Pieniä mahdollisuuksia tässä tasapeliin on, jos Liverpool ei saa omaa myllymattiaan päälle tyhjällä kotistadionilla.

Mohamed Salah huilasi ensimmäisen pelin, olisiko nyt paluu avauskokoonpanoon ja maali siihen kruunuksi?

Vedonlyöntisivusto 888Sport tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Maalimäärä ensimmäisellä puoliajalla, yli 1.5 – 2.50

Mohamed Salah tekee maalin, kerroin 4.00

Kulmapotkuja 1. puoliajalla yli 4.5, kerroin 1.50

Liverpool johtaa 30 minuutin pelin jälkeen – 2.28

Muista myös mainio tarjous tulevaan Valioliigan huippupeliin! Chelsea – Manchester City torstaina 25.6.2020!

Liverpool – Crystal Palace edelliset ottelut

Liverpool pelasi ensimmäisessä tauon jälkeisessä pelissä nihkeän 0-0 tasapelin Evertonia vastaan. Tasapeli oli varsin odotettu tulos tuosta ottelusta. Crystal Palace jatkoi siitä mihin se jäi ennen Koronataukoa, kolmen ottelun voittoputki kasvoi nyt neljään ja maaliverkko pysyi jo neljännen pelin ajan puhtaana. Olisikohan nyt aika puhkaista tuo putki?

Kymmenestä edellisestä Liverpool – Crystal Palace ottelusta 5 on päättynyt Liverpoolin voittoon, kerran on pelattu tasan ja kolme kertaa Crystal Palace on ollut parempi. Edellinen peli päättyi 4-3 mutta 10 ottelun maalimäärät 16-14 kertovat siitä maaliodottama on siinä kolmen maalin paikkeilla.

Liverpool – Crystal Palace kokoonpanot

Liverpoolin avauskokoonpano oli Evertonia vastaan tässä mallissa:

Alisson – Milner, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Keita, Fabinho, Henderson – Mane, Firmino, Minamino

Mohamed Salah ja Andy Robertson olivat ensimmäisestä pelistä sivussa tai vaihtopenkillä, mutta saattavat pelata tässä pelissä.

Crystal Palacen avauskokoonpano puolestaan oli edellisessä pelissä:

Guaita – van Aanholt, Cahill, Dann, Ward – McArthur, Milivojecvic, Kouyate – Zaha, Benteke, Ayew

 Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Liverpool on suosikki, mutta Palace on sitkeä

Liverpoolissa jännitellään ottelua, mutta vielä ei mestaruus tässä pelissä ratkea. Tuleeko taas tasapeli vai saako Jürgen Klopp pelurit jo pelaamaan maalirikasta peliä? Laitetaan kupongille kuitenkin peliin alle 2.5 maalia, Palace taatusti puolustaa koko pelin ajan mallikkaasti. Tälle kiva kerroin 2.22

Aseta vetosi