Valioliiga: Liverpool – Everton klo 18:15 su 2.12.2018

Punainen vastaan sininen. Liverpool vastaan Everton. Evertonin edellinen voitto Anfieldilta on vuodelta 1999, joten pystyykö se murtamaan tämän käsittämättömän putken? Liverpool on melkein kanveesissa Mestarien liigassa ja Evertonilla kulkee. Mitä johtopäätöksiä tästä? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Liverpool – Everton
Joulukuu 02,2018
18:15

Valioliiga: Liverpool – Everton klo 18:15 su 2.12.2018

Ottelun pitkävetokertoimet paljastavat tämän ottelun suursuosikin. Ja se on Liverpool. Varmaa on että liverpoolilaisjoukkue ottelun voittaa jos ottelu päättyy jommankumman joukkueen voittoon, sillä paikallispelihän tässä on kyseessä.

PSG:n Neymarin uimakoulua ei katsota hyvällä…

Historiatilastot eivät ole Evertonille suosiolliset. Viimeisin Evertonin voitto Anfieldilla on peräti viime vuosituhannen puolelta, eli vuodelta 1999. On se voitto ollut muutamat kerrat todella lähellä ja tasapelejäkin on tässä vuosien varrella tullut useampiakin, mutta sitä voittoa ei. Tuleeko tällä kertaa?

Sen puolesta voisi puhua Liverpoolin viikolla pelaama tiukka PSG-peli, miten väsy punaisilla on? Entä Evertonin erinomaiset viimeaikaiset peliotteet? Onko joukkueesta sittenkin yllättäjäksi? Liverpoolin kuuden kotipelin saldo 5-1-0 on komea ja kun se on näissä peleissä tehnyt 14 maalia ja päästänyt ainoastaan yhden, ei Evertonin voittomahdollisuudet ole niin isot enää. Tilastot ovat tietty aina tilastoja, mutta Evertonin kuusi vieraspeliä ei ole tuoneet kuin yhden voiton ja maalierokin on pari maalia pakkasella. Korkeintaan siis tasapeli Evertonille? Se voisi olla siihenkin ihan tyytyväinen?

Liverpool – Everton, Liverpoolin Derby

Sunnuntai-iltaan saa kivasti kaikennäköistä betsattavaa, niin pre-match ennakkovedoilla kuin ottelun aikana livevedonlyönnillä. Tuleeko ottelussa yli 2.5 maalia (kerroin Nordicbet 1.57) vai alle 2.5 maalia (2.45). Yli 3.5 maalia tuo jo kertoimen 2.45 ja alle 3.5 maalia puolestaan kertoimet 1.57.

Tulosvetoa tähän peliin voisi asetella sinne 2,3,4 – 0,1 luukkuihin, uskotaan siihen Liverpoolin voittoon. Jos Everton pystyy tukkimaan Poolin hyökkäysinnon, tässä voidaan nähdä ehkä se 1-1 tasapeli, mutta muuten taitaa Liverpool mennä menojaan. Olisihan se melkoisen historiallista jos Everton pystyisi Anfieldilla voittamaan – juhlat taitaisi olla melkoiset vaikka kyse on ”vain” yhdestä ottelusta.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat edelliset Valioliigapelit. Muutoksia tulee varmasti, mutta kuinka paljon?

Liverpool (4-2-3-1)

Alisson – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson – Mane, Firmino, Shaqiri – Salah

Everton (4-2-3-1)

Pickford – Digne, Mina, Keane, Coleman – Gueye, Gomes – Bernard, Sigurdsson, Walcott – Richalison

Vartin klippi Liverpoolin Derbystä, katselusuositus toimitukselta:

Liverpool ennakkosuosikki, mutta...

...voiko Everton olla edes esteenä Liverpool -voitolle? Miten Pool kuittaa PSG-pettymyksen? Evertonilla saumoja vähintään tasapeliin, Liverpool ei ole tällä kaudella Valioliigassa vielä hävinnyt. Tänäänkö se ensimmäinen tappio tulee?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt