Valioliiga: Liverpool - Everton ke 4.12.2019 Merseysiden Derby!

Liverpool lähtee vahvana suosikkina tähän otteluun, Everton ei ole voittanut miesmuistiin Poolia edes kotona. Ei kai tässä vaan käy kotijoukkueelle sittenkin hassusti?
Valioliiga: Liverpool - Everton
Joulukuu 04,2019
21:45

Valioliiga: Liverpool – Everton – upea Merseysiden derby odottaa!

Liverpoolin paikallismatsi! Kotijoukkue Liverpool kohtaa siis Evertonin tässä keskiviikkoisessa pelissä kotikentällään. Kummallakin on loukkaantuneiden listalla avainpelaajia, mutta kaiken järjen mukaan tämä pitäisi olla punaisten peli.

Pitkävetokertoimet tähän peliin ovat 1.39 – 5.15 – 9.00, joten paljoa ei Evertonille mahdollisuuksia anneta. Sen antoi kuitenkin jo Poolin maalivahti Alisson, joka nappasi punaisen kortin edellisessä pelissä. Varamaalivahti Adrian tunnetaan siitä että melkein joka pelissä se yksi helppo maali menee sinne rysään… minkälainen hasardi nähdään tässä pelissä?

Fabinho, Joel Matip ja Nathaniel Clyne ovat myös varmuudella sivussa, Evertonilla André Gomes, Jean-Philippe Gbamin ja Cuco Martina ovat varmuudella sivussa, Theo Walcottin, Fabian Delphin ja Seamus Colemanin pelaaminen on myös vielä hämärän peitossa.

Veikkaus: Liverpool vie ja Everton vikisee

Tämän ottelun oletetut kokoonpanot ovat:

Liverpool 4-3-3

Adrian – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Milner – Mané, Firmino, Salah

Everton 4-2-31

Pickford – Digne, Keane, Mina, Sidibe – Schneiderlin, Davies – Richalison, Sigurdsson, Iwobi – Calvert-Lewin

Samoihin aikoihin pelataan myös Manchester United – Tottenham, buustatut kertoimet tästä:

Paljonko matsissa tehdään maaleja? Yli 2.5 maalin kerroin on vain 1.58, yli 3.5 maalin peli on sitten jo kertoimella 2.48 varustettu. Liverpool ei ole peliä hävinnyt miesmuistiin ja kotona tappiota ei ole tullut todella pitkään aikaan. Everton sen sijaan on nyt hävinnyt kaksi edellistä peliä Norwichille ja Leicesterille, mutta eihän nämä kerro tätä peliä varten mitään.

Everton ei ole myöskään Anfieldilla voittanut peliä pitkiin aikoihin ja tuskin voittaa sitä nytkään. Valioliigassa Everton on voittanut Liverpoolin viimeksi 17.10.2010 kotonaan lukemin 2-0. Sen jälkeen on pelattu vastakkain 17 kertaa, nämä ovat päättyneet joko tasapeliin (10 kertaa) tai Liverpoolin voittoon (7 kertaa).  Merseysiden Derby tarjoaa lukuisia vedonlyöntikohteita – käy betsaamassa ja seuraa keskiviikon Valioligapelejä!

Kenestä tämän pelin sankari? Viime vuonna se oli Divock Origi.

Liverpool ei Anfieldilla edes osaa hävitä - eihän?

Evertonin meno on viime aikoina ollut niin köyhää että tuskin joukkue tässä ottelussa ihmeisiin pystyy. Jos uskot ihmeisiin, betsaa Evertonin voittoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä