Valioliiga: Liverpool – Leicester keskiviikkona 30.1.2019 klo 22:00

Keskiviikkona Leicester yrittää kammeta Liverpoolia sarjajohtajan paikalta. Liverpool on ottelun iso suosikki, mutta Leicesterin vierassaldo kannattaa ottaa ihan tosissaan. Olisiko tässä jopa yllätystasurin paikka? Vai pelaako Liverpool omalla tasollaan ja vie pelin useammalla maalilla?
Valioliiga: Liverpool – Leicester
tammikuu 30,2019
22:00

Valioliiga: Liverpool – Leicester, yllättääkö vieraat?

Onko tulossa maali-iloittelu? Kummankin joukkueen edellinen Valioliigapeli päättyi lukemiin 4-3, Liverpool löi tapahtumarikkaassa pelissä Crystal Palacen ja Leicester hävisi vieraissa Wolverhamptonille. Yleensä näiden runsasmaalisten pelien jälkeen puolustuspelaamiseen on kiinnitetty erikoista huomiota, joten olisiko nyt ainakin se alle 7 maalia tulossa?

Liverpoolin matseissa on tällä kaudella toki sattunut ja tapahtunut ja Leicester on ollut kauden yksi parhaista vierasjoukkueista, sijoitus kaikkien joukkueiden osalta on peräti kuudes. Pool ei voi ottaa Leicesteriä mitenkään löysin rantein, muuten tiedetään mitä siitä seuraa.

Edellisissä peleissä joukkueet olivat näissä kokoonpanoissa, näihin otteluihin tulee varmasti muutoksia, mutta mitä:

Liverpool (4-2-3-1)

Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Milner – Fabinho, Henderson – Keita, Firmino, Mane – Salah

Leicester (4-2-3-1)

Schmeichel – Chiwell, Maguire, Morgan, Simpson – Ndidi, Mendy – Barnes, Gray, Pereira – Vardy

Mohammed Salah Liverpoolin hahmo?

Mo Salah on saanut kuraa viime aikoina heppoisista kaatumisista rangaistusalueella, mutta ei suinkaan ole ainoa pelaaja joka kaatuilee omiin sukkiinsa. Tässä ottelussa Mo Salahin maalista saa kertoimen 1.55, ensimmäisestä maalista 3.30 ja viimeisestä maalista 3.30.

Kahden maalin ilta toisi rahat takaisin kertoimella 4.25, kolme maalia 12.00 ja neljän maalin ilta 41.00 kertoimella täytettä pelitilille. Tällä kaudella Salah on pelannut 23:ssa Premier Leaguen pelissä, näissä on syntynyt 16 maalia ja 7 syöttöä. Keskiarvon mukaan tässä pelissä tulee ainakin syöttö tai maali, ehkä molemmat?

Pitkävetokertoimet otteluun ovat 1.22 – 6.50 – 14.00, joten voittajasta ei etukäteen ajatellen ole epäilystä, mutta otetaan nyt huomioon Leicesterin tämän kauden mainio vieraspelaaminen. Liverpoolin ei vielä tarvitse ajatella lepuutuksia Mestarien Liigaa varten, mutta ei se saa tähän peliin lähteä ylimielisesti – muuten voi Leicester tehdä kierroksen isoimman yllätyksen.

Firminolla nälkää riittää!

Maalintekijäveto - betsaa oikeaa maalintekijää!

Ottelussa on kentällä koko joukko pelaajia jotka osaavat pallon pussiin laittaa. Mo Salah on Liverpoolilta ollut isossa vireessä, mutta maaleja voivat tehdä myös muutkin. Onko tämä Salahin vai Manen ilta? Vai sittenkin Firminon? Vai onko ylipäänsä Liverpoolin?

Aseta vetosi