Valioliiga: Liverpool – Manchester City sunnuntaina 10.11.2019 kello 18:30

Valioliigan kärkikamppailu on sunnuntain herkkupala. Liverpool ei ole miesmuistiin hävinnyt Valioliigan peliä ja kahteen miesmuistiin se ei ole Manchester Citylle kotonaan täysiä pisteitä antanut. Katkeaako putket tänä sunnuntaina vai mennäänkö tasuri - kotivoitto -linjalla? Lyö herkkupalasta herkkuvedot kehiin!
Valioliiga: Liverpool – Manchester City
Marraskuu 10,2019
18:30

Valioliiga: Liverpool – Manchester City, karkaako Pool?

No nyt ei puutu jännitystä eikä mitään muutakaan. Tämän kauden ehkä tärkein ja isoin ottelu Valioliigan suhteen molemmille, miten käy Liverpool – Manchester City ottelussa? Liverpool ei tiedä enää miltä se häviäminen tuntuu ja juuri tälle vastustajalle sitä tappiota ei saisi tulla. Kummankin kausi on tuloksellisesti ollut melkein napakymppi, City nyt on hieman yskinyt viime aikoina kun tappiolistaan tuli tappiot vieraissa Norwichille ja kotona äskettäin Wolvesille.

Kertoimet peliin ovat ehkä jopa yllättäen Citylle, toki Pool on ollut ajoittain pulassa pelaamisen kanssa ja esimerkiksi Aston Villaa vastaan tappio oli jo enemmän kuin lähellä. Liverpool ei kuitenkaan ole kotona hävinnyt sitten 2017 vuoden huhtikuun, joten Citykö se on joka tämän putken katkaisee? Ihan hirveän hyvin City ei ole Anfieldilla viihtynyt kun viimeisin voitto täältä on vuodelta 2003…

Ottelussa voi kuitenkin käydä ihan miten tahansa ja jokainen vedonlyöjä tekee sen oman päätöksensä tästä betsistä. Kun pitkävetokertoimet ovat 2.75 – 3.65 – 2.50 luokkaa, voidaan todeta että peli tulee olemaan tasaväkinen, ehkä runsasmaalinenkin? Ja peli voi kääntyä ihan kummalle tahansa.

Veikkaus: Tasapeli lähellä?

Molemmilla on alla Mestarien Liigan pelit viikolta, tiistaina Liverpool kohtasi Genkin ja City pelasi Atalantaa vastaan vieraissa keskiviikkona. Vaikuttavatko nämä jotenkin joukkueiden pelaamiseen tässä ottelussa? Liverpoolin kokoonpano viime viikonlopun Aston Villa -peliin oli seuraava:

Alisson – Robertson, van Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Lallana, Henderson – Mane, Firmino, Salah.

Manchester City pelasi puolestaan tällä avauksella omassa Valioliigapelissään:

Ederson – Angelino, Stones, Fernandinho, Walker – Silva, Gündogan, De Bruyne – Sterling, Agüero, Silva

On mielenkiintoista nähdä miten molempien joukkueiden rotaatiot menevät tähän peliin, nähdäänkö kokoonpanoissa yllätyksiä? Pep Guardiolla ja Jürgen Kloppilla on positiivinen ongelma, hyviä pelaajia riittää penkille asti.

Koska kyseessä on Valioliigan kauden tähän asti tärkein peli molemmille, tästäkin kohteesta riittää todella paljon vedonlyöntimahdollisuuksia niin pre-match kuin livevedonlyönnin osalta. Käy katsomassa kaikki kertoimet, ota hyvä asento sohvalla tai missä ikinä oletkaan ja seuraa Valioliigan kärkikamppailua!

Mitä mieltä tuomarista?

Kuuma kärkikamppailu, jatkaako Pool putkiaan?

Huimat lähtökohdat matsiin. Tuloksen perusteella ero säilyy samana, Pool karkaa jopa lopullisesti tai City pistää pelin jännäksi. Miten pelissä käy? Betsaa nyt!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä