Mestarien liiga: Liverpool - Napoli klo 22:00 ti 11.12.2018

Liverpool on todella pahassa paikassa. Voitto on otettava ja sekään ei välttämättä riitä jos se tulee liian niukoin numeroin. Nyt ovat kotijoukkueen maalihanat auki ja vaikka Napolin puolustus ei vuoda, Pool tekee tässä ottelussa yli 1.5 maalia. Nappaamme tästä kertoimen Unibetiltä 1.50 mukaan! Nappaa sinäkin!
Mestarien liiga: Liverpool - Napoli
Joulukuu 11,2018
22:00

Mestarien liiga: Liverpool – Napoli otteluennakko ja vihje

Mestarien liiga: Liverpool – Napoli klo 22:00 ti 11.12.2018

Liverpool nousi Valioliigan kärkeen viikonloppuna, mutta taitaa Poolin katseet olla tällä hetkellä nimenomaan Mestarien Liigassa. Liverpool mässäili maaleilla Valioliigassa Bournemouthin vieraana ja sitä ennen Burnleyn vieraana, onko nyt Napoli kokemassa saman? Napoli ei ole hävinnyt peliä pitkään aikaan, joten melkoisen kiihkeä ja kenties melkoisen maalirikas peli tästä voisi olla tulossa?

Liverpool tarvitsee ottelusta 1-0 voiton tai kahden maalin voiton, joten jos Napoli tekee yhdenkin maalin, tulee Liverpool satsaamaan hyökkäykseen melkoisen paljon. Joten tuskin Liverpool lähtee tuota 1-0 peliä hakemaan, mieluummin sitten isoa voittoa.

Äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu nähdään myös ilmaisella tv-kanavalla kun SUB-kanava näyttää tämän kiihkeän pelin ilmaiseksi kanavallaan. Livestream ottelusta on saatavissa Mtv -palvelun kautta tai sitten ihan television kautta. Näin ollen jokaisella futisfanilla on nyt varmasti oivallinen mahdollisuus katsoa tätä ottelua.

Mohammad Salah viimeisteli viime pelissä Liverpoolille hattutempun, Salah näyttää olevan juuri oikeaan aikaan kunnossa. Napolia vastaan Salahin maaleja todella tarvitaan. Mitä muutoksia Jurgen Klopp tekee?

Liverpool – Napoli avauskokoonpanot

Liverpool (4-4-2)

Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Milner – Keita, Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri – Firmino, Salah

Napoli laittoi myös neljä häkkiä kotonaan Frosionen verkkoon, tuossa pelissä avaus oli seuraava:

Napoli (4-4-2)

Meret – Ghoulam, Luperto, Koulibaly, Hysaj – Zielinski, Hamsik, Allan, Ounas – Insigne, Milik

Ottelun peruskertoimet ovat 1.65 – 4.40 – 5.20, mutta Liverpoolille ei välttämättä riitä mikä tahansa voitto. Tasoitusvedossa on melkoisen mukavia kertoimia tarjolla, esimerkiksi alkutilanne 0-2 on Unibetillä noteerattu 4.80 – 4.80 – 1.41 kertoimin. Napoli on kaksi maalia päästänyt viimeksi PSG:n vieraana 24.10., joten miten käy tässä ottelussa? Maaliero viimeisten 10 ottelun kohdalta on lähes identtinen Liverpoolin (23-7) kanssa, 23-8.

Tulosvetoon tähän peliin haarukalla 1,2,3 – 0,1 maaleja, nähtäväksi jää mihin Liverpoolin panostus tässä pelissä riittää. 1-0 tai kahden maalin voitto riittää jatkopaikkaan.

Lunastiko Naby Keita paikan avaukseen viikonloppuna?

Mo Salah huippuvireessä!

Mo Salah oli suorastaan liekeissä viikonloppuna ja virehän jatkuu tässä pelissä. Unibetiltä napataan kiinni 4.00 kerroin ensimmäiselle ja viimeiselle maalilla. Salah saattaa tuoda molemmat betsit kotiin tässä pelissä! Betsaa nyt!

Aseta vetosi