Valioliiga: Liverpool – Norwich perjantaina 9.8.2019 kello 22:00

Kauden ensimmäinen pokaali jaetaan Englannissa jo nyt viikonloppuna, alkaako Pep Guardiolan kannujahti toden teolla tästä? Vai kairaako Jurgen Kloppin jengi heti Cityn suohon? Katso kertoimet otteluun ja betsaa!
Valioliiga: Liverpool – Norwich
Elokuu 09,2019
22:00

Valioliiga: Liverpool – Norwich, ei kai Pool kotona häviä?

Vihdoinkin! Liverpool – Norwich saa kunnian olla se ottelu, joka aloittaa kauden 2019-2020 Valioliigan! Teemu Pukki haastaa Virgil van Dijkin ja kumppanit, mitä tästä mahtaakaan tulla? Isoja rahoja ei kannata Norwichin maalin osalta laittaa betseihin, mutta olisihan se hienoa jos Pukki heti avauksessa osuisi. Todennäköisempää on kuitenkin sarjanousijan nollapeli ja Liverpoolille se 2-4 maalia. Mutta tälläkin Valioliigakaudella tulemme näkemään tukun yllätyksiä, mutta samaan hengenvetoon täytyy todeta, että tämä voisi olla koko kauden suurin yllätys jos Norwich tästä voiton kairaisi.

Liverpoolilta pois loukkaantumisen takia on varmuudella Nathaniel Clyne, samoin pelikunnon kanssa pieniä vaikeuksia on Sadio Manella ja James Milnerillä. Norwichilla loukkaantuneina ovat Zimmermann, Thompson ja Tettey kolmikko ainakin.

Liverpoolin kokoonpano voisi olla jotakuinkin tätä luokkaa?

Liverpool 4-3-3

 Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Origi, Firmino, Salah

Norwichin kokoonpanosta odotetaan tämänmoista:

Norwich 4-2-3-1

Fährmann – Aarons, Godfrey, Klose, Lewis – Vrancic, Trybull – Hernandez, Stiepermann, Buendia – Pukki

Mikä joukkue voittaa? Vielä ehdit betsata Valioliiga 2019-2020 kauden voittajaa!

Valioliigan Mestari ilman Liverpoolia ja Manchester Cityä

Tekeekö Teemu Pukki maalin?

Niin, siinä kiva kysymys tähän avauspeliin. Kertoimet sille ovat Unibetilla 4.90, ensimmäinen tai viimeinen maali tuo kertoimet 13.00.

Unibetin huima tarjous tuo uusille asiakkaille Teemu Pukin maalille kertoimen 50.00! Klikkaa ja katso mistä oikein on kyse!

Sen verran rauhallinen pelaaja Pukki on, että hänen nimeään ei löydy korttipörssissä, mutta esimerkiksi Norwichin Buendia on saanut keltaisen kortin kertoimeksi 4.25, Trybull puolestaan 2.90. Ihan hyvin korttipörssissä voivat olla molemmatkin pelurit tässä pelissä. Teemu Pukin kaksi maalia tuo kertoimeksi 35.00, joten sieltä voisi tulla isot rahat takaisin jos kunnon ”Pukkipartyt” osuisi kohdille. Tuskin sentään? Vertauksen vuoksi Mo Salahin kahden maalin kerroin on ainoastaan 4.60.

Pukki on päässyt myös ainoana ”tekee maalin oikealla jalalla” vetoon, Unibet lupaa maalista 6.50 kertoimen. Ei -vaihtoehto on saanut 1.09 kertoimen. Wincast-vedossa Pukin maali ja kertoimet otteluun ovat sen jälkeen 7.00 – 20.00 – 26.00.

Fantasy Premier League!

Mikäli haluat vedonlyönnin lisäksi lisäjännitystä Valioliigaan, muista osallistua viralliseen Fantasy Premier League -nimiseen, koko kauden kestävään kisaan. Käy liittymässä Valioliiga Suomi -nimiseen Facebook-ryhmään ja osallistu omalla joukkueellasi kisaan! Koodin löydät sivuiltamme tai Facebook-ryhmästä. Ensimmäisen viikon deadline on tämän viikon perjantaina, tunti ennen ensimmäisen ottelun eli Liverpool – Norwich alkua. Osallistu ja voita palkintoja!

Katso tarkemmat tiedot Fantasy Premier Leaguesta ja miten osallistua, tsekkaa myös viimeisimmät huhut ja Valioliigasiirrot uutisestamme!

Samalla kun osallistut Fantasy Premier Leagueen ja Valioliiga Suomi FB -ryhmän kisaan, voit osallistua myös Viasatin liigaan. Mukavia palkintoja jaossa!

Liverpool jyrää?

Niin, ennusmerkit tälle on olemassa. Poolin rosteri on huomattavasti vahvempi kuin Norwichin, mutta miten ne jengat menevät tässä pelissä? Liverpoolilla on varmasti jonkinmoinen mestaruuskrapula Mestarien Liigasta, se on huomattu jo harkkapeleissä. Norwich lähtee perhosia vatsassaan melkein kauden pahimpaan peliin, Anfieldille. Tekeekö Pukki maalin ja Norwich kepposet Poolille? Voidaan puhua kauden isoimmasta yllätyksestä jos Pool tämän ottelun koomaa.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja