Mestarien liiga: Liverpool – FC Porto tiistaina 9.4.2019 kello 22:00

Liverpool sai arvalla ehkä sen kaikkein parhaimman vastustajan, mutta eihän tätäkään voi ottaa ihan löysin rantein. Porto ei ole koskaan Poolia voittanut eikä se sitä tee nytkään? Katso kertoimet tulosvetoon ja betsaa oikeaa tulosta!
Mestarien liiga: Liverpool – FC Porto
huhtikuu 09,2019
22:00

Mestarien liiga: Liverpool – FC Porto, kotijoukkuehan tämän vie, mutta millä lukemilla?

Liverpool lähtee tosissaan taistelemaan paikkaa Mestareiden Liigan neljän parhaan joukossa. Arpaonni Poolilla totisesti kävi, sillä paljon pahemminkin olisi voinut käydä. FC Porto ei kuitenkaan arvan perusteella ole kahdeksan parhaan joukkoon päässyt, joten kyllähän tässä punaisilla tekemistä riittää. Liverpoolin tehtävänä olisi tässä pelissä pitää Porto nollilla ja tehdä ainakin yksi tai kaksi maalia. Jos vieraat onnistuvat tekemään maalin, peli tulevassa toisessa osassa menee todella vaikeaksi.

Ottelun pitkävetokertoimet povaavat Liverpoolin voittoa, sillä Unibet esimerkiksi on heittänyt tähän kohteeseen kertoimet 1.31 – 5.90 – 11.00. Ennemminkin kyse on siis siitä monellako maalilla Pool tämän ottelun hoitaa?

Muistathan Nordicbetin 5€ Ilmaisvedon jalkapalloon?

Klikkaa ja betsaa Veikkausliigaa kympillä ja veto on sinun!

Liverpool – paperilla vahvempi jengi

Liverpoolilla on kokoonpanosta poissa Andy Robertson punaisen kortin takia, Joe Gomezin ja Alex Oxlade Chamberlainin pelikunto tuskin antaa haaveita vielä pelata tässä pelissä. Portolta poissa ovat varmuudella Vincent Aboubakar loukkaantumisen myötä, Pepe ja Hector Herrera povat poissa punaisen kortin myötä.

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tiistain taistoon.

Liverpool 4-3-3

Alisson – Milner, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

FC Porto 4-4-2

Casillas – Telles, Felipe, Militao, Pereira – Corona, Torres, Pereira, Otavio – Soares, Marega

Kyllähän Liverpoolin kokoonpano on paperilla paljon vahvempi kuin Porton vastaava, mutta tämä on juuri se jota Liverpoolin miehistö ei saa ajatella. Jokaiseen peliin on lähdettävä kuin viimeiseen peliin, voitto mielessä.

Historia tuntee näiden joukkueiden välillä kuusi ottelua 2000-luvuulla, kaksi Eurooppa-liigan peliä ja neljä Mestarien Liigan peliä. Huomionarvoista on se, että Porto ei ole koskaan Liverpoolia pystynyt voittamaan, mutta kolme kertaa se on pystynyt tasapelin järjestämään ottelussa. Tasapeli ja maalillinen sellainen olisi Portolle tässä pelissä todellinen lottovoitto, sen avulla se pääsisi yrittämään isoa päänahkaa kotiottelussa. Maaliero kuudessa kohtaamisessa on 12-2, joten sen puolesta Porton maalijuhla ei ole kovin todennäköinen.

Kansa vaatii Fabinhoa kehiin!

Liverpool ei saa aliarvioida Portoa

AS Romalla taisi näin käydä, sillä Roma voitti ensimmäisen osaottelun 2-1, mutta päätyi samoihin lukemiin Portossa. No Portohan siitä sitten jatkoilla jatkoon ja Roman loru oli siinä. Miten Klopp on psyykannut pelurit tähän peliin?

Aseta vetosi