Liverpool - Punainen Tähti 24.10.2018, pelasiko Punainen Tähti Pariisissa vilppiä?

Punainen Tähti hävisi edellisellä kierroksella PSG:lle viidellä maalilla. Ja juuri viiden maalin tappion puolesta Punaisen Tähden palkollinen oli mennyt lyömään vetoa viidellä miljoonalla eurolla. Sattumaako?
Liverpool - Punainen Tähti
Lokakuu 24,2018
22:00

Liverpool ei tällä kaudella ole montaa ottelua hävinnyt, mutta edellisellä Mestareiden liigan kierroksella se hävisi vierasottelussa Napolille 0-1. Tänään Poolilla on hyvä paikka ottaa voitto, kun Anfieldille tulee Belgradin Punainen Tähti. Punainen Tähti hävisi viimeksi Mestareiden liigassa PSG:lle rumasti 1-6. Rökäletappio nosti esille jo epäilyjä vetomanipulaatiosta, kun kävi ilmi, että joku Punaisen Tähden organisaatioon kuuluva oli lyönyt peräti viidella miljoonalla eurolla vetoa, että joukkue häviää viidellä maalilla.

Viime kaudella Liverpool paukutteli huimat määrät maaleja. Sen nopeat kärjet tuntuivat olevan täysin pysäyttämättömiä. Tällä kaudella on erí tilanne, Pool raapii niukkoja voittoja ja ryhmän vahvin osa on tiukka puolustus.

Lopulta tämän kauden Pool tuntuu olevan menestyvämpi. Vuosikauden Liverpool hävisi silloin tällöin heikommilleen, mutta nyt Pool voittaa, vaikka se ei kovin hyvin pelaisikaan. Viime viikonloppuna Valioliigassa Liverpool voitti Mo Salahin maalilla Huddersfieldin 1-0, aikaisemmin juuri tuollainen peli olisi voinut olla se banaaninkuori, johon joukkue olisi liukastunut. Valioliigassa Pool jakaa kärkipaikan Manchester Cityn kanssa yhdeksän ottelun jälkeen. Tämä kausi alleviivaa sitä, että mestaruuksia ei voi voittaa ilman hyvää puolustusta.

Viime kaudella Poolin loistava hyökkäys oli tuli hyvin esille juuri Mestareiden liigassa. Se niputti Manchester Citynkin komeasti pudotuskierroksilla yhteismaalein 5-1. Tämän kauden avauksessa Pool voitti kotonaan PSG:n 3-2, mutta Napolin reissulla hyökkäyspää jäi tyystin nallipyssyksi.

Liverpoolilla on huima potentiaali varastossa. Ei Salahin, Manen ja Firminon viime kauden ylivoima ole kokonaan kadonnut. Jos manageri Klopp saa kärjen pelaamaan edes lähellekään niin hyvin kuin viime kaudella, niin huiman nopea hyökkäys ja tämän kauden tiivis puolustus alkaisivat jo olla maanosan parhaan joukkueen aineksia.

Jordan Henderson jätti viikonlopun Huddersfield -ottelun kesken takareisivamman vuoksi, joten hän tuskin on tänään ollenkaan mukana. Fabinho saattaa tulla hänen tilalleen avaukseen, samaten Wijnaldum voi olla mukana heti alkuvihellyksestä. Firmino oli viikonloppuna penkillä, mutta luultavimmin tänään avauksessa. Mane taitaa olla sivussa peukalovamman vuoksi.

Jos Punaisen Tähden 1-6 -tappiossa PSG:n kentällä oli vilppiä mukana, niin se on todella surkeaa ja antaisi aiheen sulkea seura ulos UEFA:n kisoista sukupolven ajaksi. Ja jos siinä ei ollut vilppiä, niin surkeaa se oli silti.

Lohko C on kova ryhmä, eikä kukaan odottanut Punaisen Tähden edes haastavan jatkopaikasta, mutta viiden maalin tappio on silti jo aikamoinen pelimoraalin lässähdys. Avauspelissään kotikentällä Belgradissa joukkue oli pelannut maalittoman tasapelin Napolin kanssa. Punainen Tähti taitaa olla kokonaan kotiotteluidensa varassa. Reissussa joukkue on aivan hukassa.

Karsintakierroksilla Punainen Tähti pudotti tieltään joukkueita Latviasta, Liettuasta, Slovakiasta ja Itävallasta. PSG, Liverpool ja Napoli ovat jotain aivan muuta.

Vaikka Punainen Tähti vaikuttaa nyt olevan kehnossa jamassa, niin ei se aikaisemmin ole ollut ollenkaan kehno. Murskatappio PSG:lle oli sen ainoa häviö 38 viime ottelussa kaikki turnaukset mukaan lukien. Viimeisistä 19 euro-ottelusta se on hävinnyt vain kolme. Kotimaansa kentillä Punainen Tähti on 38 ottelun tappiottomassa putkessa.

Punainen Tähti on ottelussa ilman kapteeniaan Vujadin Savicia, joka otettiin PSG -ottelussa sivuun eikä häntä sen jälkeen ole kentällä näkynyt. Myös Filip Stojkovic saattaa olla sivussa.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Milner, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Shaqiri

Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan; Sumaila, Degenek, Babic, Rodic; Ebecilio, Jovicic, Ben, Krsticic, Marin; Boakye

 

Vetomarkkinoilla peli on selvä. Liverpoolin voittokerroin on Unibetilla vain 1.06. Se on pelikelvoton lukema. Punainen Tähti ei ole niin huono kuin 1-6 PSG:n vieraana antaa ymmärtää. Eikä joukkue kahdesti lähti vilppiä tekemään peräkkäin, jos Pariisissa siitä oli kysymys. Pool ei ole tällä kaudella viime vuoden kaltainen maalikone. Punainen Tähti +2.5 Unibetin kertoimella 2.45 on erinomaisen hyvä peli.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä