Valioliiga: Liverpool - Tottenham sunnuntai 27.10.2019 kello 18:30

Liverpool on valtava ennakkosuosikki, mutta Tottenham on saamassa myös peliään oikeille kierteille alkukauden vaikeuksien jälkeen. Kotikerroin on pieni, pitäisikö tätä uskaltaa pelata jopa pienellä tasoituksella?
Valioliiga: Liverpool - Spurs
Lokakuu 27,2019
18:30

Valioliiga: Liverpool – Tottenham, kummalla tähdet kohdillaan?

Liverpool taipui Manchester Unitedin kotikentällä tasapeliin, mutta vielä se ei ole tällä kaudella Valioliigassa suostunut häviämään. Nyt se saa kotikentälle vastaansa Tottenhamin, joka ei todellakaan ole alkukauttaan aloittanut ihan niin kuin toiveissa on ollut.

Ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.50 – 4.50 – 6.25, joten epäselvyyttä ennakkosuosikista ei ole.

Molemmilla joukkueilla on vielä viikollakin rasitusta ennen tätä peliä, Tottenham pelaa kotonaan tiistaina Mestarien liigan pelin Crvena Zvezdaa vastaan ja Liverpool käy Genkin vieraana. Tottenham pöllyytti tuossa ottelussa vieraita peräti 5-0. Liverpool haki tärkeät pisteet lukemin 1-4.

Liverpool johtaa luonnollisesti sarjaa, pisteitä sillä on kasassa 25 kappaletta. Tottenham on ennen viikonlopun pelejä seitsemäntenä, pisteitä sillä on 12. Huolestuttavaa tämän ottelun kannalta on se, että neljässä vieraspelissä sillä ei ole kuin kaksi pistettä. Liverpoolissa Tottenham ei ole voittanut miesmuistiin, 10 viimeistä kohtaamista ovat menneet 6-4-0 maalierolla 19-9. Ei siis kovin hyvää lupaile. Valioliigassa Tottenham on voittanut Liverpoolin Anfieldilla viimeksi vuonna 2011 toukokuussa, joten kauan on aikaa siitä kun vieraat ovat tällä kentällä juhlineet. Menisikö tuo putki poikki nyt?

Pelaako Mo Salah Tottenhamia vastaan?

Liverpool lepuutti Mohamed Salahia Manchester Unitedia vastaan, onkohan mies pelikunnossa taas tässä pelissä? Genkiä vastaan pelaaja oli tehokkaalla tuulella. Salahin maalintekijäkerroin on 2.00, Sadio Manén kerroin on 2.18. Roberto Firmino on kotijoukkueen kolmas pelaaja joka kannattaa lapulle laittaa.

Vierailta tietenkin Harry Kane kupongille, kerroin on 2.85. Lucas Moura 4.40 ja vaikkapa Christian Eriksen 6.50 voisivat olla kovia hakuja tähän jos sattuvat pelaamaan tässä pelissä.

Liverpoolin kokoonpano Manchester Unitedia vastaan oli tämänlainen:

Alisson – Robertson, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Winaldum, Fabinho, Henderson – Origi, Firmino, Mané

Tottenham pelasi edellisen Valioliigapelin tällä aloituskokoonpanolla:

Gazzanigga – Verthongen, Sanchez, Alderweireld – Rose, Winks, Sissoko, Aurier – Alli, Lucas – Kane

Pukin maalille tehostettu kerroin x50 Unibetiltä

Voisiko Spurs yllättää?

Liverpool ei ole tällä kaudella vielä tappiota kokenut, toki se on koko ajan lähempänä. Voisiko Spurs yllättää Liverpoolin? Kertoimet sanovat että ei, mitä siellä laitetaan kupongille? Eihän tuo Tottenham ole Anfieldilla pahemmin viime aikoina juhlinut, joten kaikkia karkkirahoja ei vieraille kannata ilman tasoitusta laittaa.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä